דרוש מידע בושם של ללין וכן כמה שאלות על בושם

• הוסף לסימניות
קניתי בושם של ללין ולא מחזיק מעמד יותר מרבע שעה אח''כ הכל מתפוגג
זה כאילו האיכות של ללין?אני לא מכירה אותם ככה...מה עושים?
הבשמים בליאור עדיקה בירושלים הם מקוריים כמו בסופר פארם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני קונה הרבה בללין ויש למוצרים שקניתי איכות פצצה עם ריח שמחזיק חבל על הזמן
לגבי הבושם אני לא יודעת כי אין לי אבל יש לי מי גוף מחזיק הרבה זמן.

• הוסף לסימניות
הזמן והחוזק של הבושם מושפע מאחוז האלכוהול שיש בבושם. ההבדל הוא "או דה פרפיום" הוא בסביבות ה96% אלכוהול ומחזיק יותר זמן מ"או דה טואלט" שמכיל כ80% אלכוהול. בזה זה נמדד. בללין זה או דה טואלט (א.ד.ט.) שמחזיק פחות זמן והוא פחות חזק. אם את רוצה שיחזיק יותר, תשימי קרם ידיים, עדיף ללא ריח, וזה תופס את הבושם שלא יתאדה מהר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הזמן והחוזק של הבושם מושפע מאחוז האלכוהול שיש בבושם. ההבדל הוא "או דה פרפיום" הוא בסביבות ה96% אלכוהול ומחזיק יותר זמן מ"או דה טואלט" שמכיל כ80% אלכוהול. בזה זה נמדד. בללין זה או דה טואלט (א.ד.ט.) שמחזיק פחות זמן והוא פחות חזק. אם את רוצה שיחזיק יותר, תשימי קרם ידיים, עדיף ללא ריח, וזה תופס את הבושם שלא יתאדה מהר
למה את זה בהנדסת בניין?:D:p

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מכירה את הבשמים של ללין, אבל שאר המוצרים שלהם (מבשמים לחדרים, סבונים, קרמים) הריח מאוד עמיד. זה כן.
אני יודע שהמבשם רכב מחזיק 5 ד' אחרי ההשפרצה....

• הוסף לסימניות
כל המידע זה מחפירה עמוקה באינטרנט.
לגבי המי גוף- אני לא משתמשת אז לא יודעת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה