דרוש מידע בחורות! תכניות שנהנתן מהן, הציעו רעיונות כאן!

• הוסף לסימניות
גילוי נאות: כמי שליווה חלק מהתוכניות של בומרנג
זו תוכנית ברמה סופר גבוהה.

ההנחיה יחד עם רמת השאלות וכל המסביב יוצרים דרמה אמיתית
אישית הייתי בשל בנים אבל מעריך שגם אצל הבנות (שמעתי גם מכמה משתתפות)
הילדים יוצאים מרוצים בצורה בלתי רגילה!
זה שני סוגי תוכניות, יש כאלו שאוהבים את הקליקרים ויש כאלו שאוהבים סוג יותר חי וגם לדעתי נותן יותר ביטוי לכלת הבת מצווה שזה הרקדה,
הייחודיות שלי זה האביזרים שאני מביאה ,שהם יבוא אישי של אביזרים שלא בנמצא כלל בארצנו הקטנה ,על ידי אחד אישי בלעדי שעובד אתי שמייבא לי .

• הוסף לסימניות
יש כאלו שאוהבים את הקליקרים ויש כאלו שאוהבים סוג יותר חי וגם לדעתי נותן יותר ביטוי לכלת הבת מצווה
דוקא בקליקרים מתייחסים בשאלות ובתמונות/סרטונים של הילדה
מה שמעצים אותה מאוד ונותן לה ים של תשומת לב
זה לא סותר כמובן הרקדה

• הוסף לסימניות
הרצאה של הרב צביאלי בן צור
ישבנו פעורות פה!!
הרצאות מדהימות
אם מדובר בכיתות י"ב הם מאוד יהנו
אם פחות עדיף משהו עם הרקדה ושירי רגש

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה