בחירת אוזניות לנגינה רצופה על הקלידים

• הוסף לסימניות
חיפשתי אוזניות שאוכל לשבת איתם שעות על האורגן.

בעיקר מה שחשוב:
קלות ונוחות סביב כל האוזן, סאונד איכותי ומשובח (אני לא מבין גדול בסאונד אבל חשוב משהו שיהיה כייף לשבת איתם)

המליצו לי על AKG K77
המראה שלהם לא מרשים כלל, נראות פשוטות ולא חזקות אבל בחנות טוענים שהם טובות ומחזיקות לאורך שנים.

המלצתכם?
האם האוזניות האלו יתאימו עבורי??

אין לי בעיה להוסיף כסף אם צריך רק חשוב לי שהאוזניות יתאימו למה שאני מחפש.

אם לא אלו אז איזה אוזניות אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
לי יש את הדגם הזה כבר 6 שנים וזה עדיין במצב טוב מאוד אמנם החלפתי את הראש (הבננה) כמה פעמים אבל חוץ מזה הכל בסדר.
סאונד עדין ונקי (לא זורק בס מטורף) אני מאוד אהבתי

• הוסף לסימניות
המתנתי עם הקניה 4 חודשים אולי זה לטובה.

האם יש למישהו משהו להוסיף בעניין?
דגם טוב לאוזניות?
נוחות, נוחות, מאוד חשוב לי..
תודה.

• הוסף לסימניות
לי יש AKG 242HD
עלו קצת פחות מ-600 ש"ח.
מעולות מעולות. אוזניות חצי פתוחות, סאונד מטורף, ונוחות בלתי מתפשרת.
מצו"ב קישור למוצר בכלי זמר.

• הוסף לסימניות
כן זה דגם מאוד פופולארי באולפנים. הגרסה החדשה של
הk 240.
שמתי את ה240 על האוזן הוא באמת נוח פלאים!!.

למייטב ידיעתי הם אוזניות מוניטור - מאוד שקופים. כלומר כאלו שיתנו את הסאונד מאוד יבש ואותנטי מהסיבה שהם משמשים בעיקר למיקס ששם צריך את הסאונד מאוד אובייקטיבי בלי בס חזק וכדומה ואולי פחות מגניב מאיך שהיינו שומעים במערכת סטאריו.
וזה בשביל שאח"כ כנשמע את השיר באוטו או במטבח - בכל מערכת רגילה יהיה איזון טוב של הסאונד.

ולכן אם מדברים על נוחות על האוזן הם פצצה!! ואפשר לשבת איתם שעות.
אבל השאלה היא האם באמת קלידן/ פסנתרן שלא מתעסק במיקס צריך כאלו אוזניות או שיש דגמים שיתנו סאונד יותר נעים.

נשמע לכם?
תקנו אותי אם אני טועה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה