כללי בחירת אותיות באילוס' ואינדיזיין

• הוסף לסימניות
1. יש לי טקסט שבכל מילה צריך להיות חלק מהאותיות בצבע שחור וחלק בצבע כחול וחלק בצבע אדום.
האם אני לא טועה שהדרך היחידה היא להשחיר אות אות ולצבוע אות אות. כי במקרה הזה השיפט לא עובד ואי אפשר לבחור כמה אותיות ביחד בדילוגים?

2. אם הטקסט מושחר, ואני רוצה להשתמש באחד הכלים, האם יש אפשרות להשתמש בקיצור מקלדת בלי למחוק את מה שמחושחר או שחייבים לגשת לסרגל כלים?

3. באילוסטריטור, המטה קסם לא עובד על אותיות בודדות?!? לשינוי צבע למשל.

אשמח לתשובות.

• הוסף לסימניות
1. לא טועה. אבל אפשר עם חפש והחלף למצוא כל אות ראשונה, שניה ושלשית וכן הלאה.
2. לא הבנתי. (alt זה קיצור ידוע להגיע לסרגלים, אבל לא הבנתי את השאלה).
3. לא מכיר אילוס. כנראה הגדרה קלילה. ניסית דאבל קליל על הכלי, ולבדוק מה מופעל?
מצד שני יכול להיות שהוא מתייחס לצבע של התו הראשון לכל הפסקה.

• הוסף לסימניות
1. נכון, אבל זה לא תמיד לפי הסדר. כל מילה משהו אחר.
2. הכתוותי: אני משחירה מילה ורוצה להגיע לדוגם, האם אני חייבת לגשת לסרגל או שאפשר גם ללחוץ על האות I בלי שהמילה תמחק.
3. ניסיתי את כל ההגדרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קראנצול;1583289:
2. ללחוץ קונטרול וקיצור מקלדת לכלי.

תודה, אבל לא עובד לי. נפתח לי חלון לא ברור.

• הוסף לסימניות
המטה קסם באילוסטייטור פועל על צורה ולכן כל עוד הטקסט הוא טקסט חי הוא לא מוגדר כצורה וא"א לתפוס אות בודדת ע"י מטה הקסם.

אם לא צריך לעבוד עוד על הטיפוגרפיה אפשר להפוך את הטקסט לOUTLINE צורה - SHIFT+CTRL+O ואז להשתמש במטה הקסם

• הוסף לסימניות
זהו? עוד מישהו אולי עם פתרון יצירתי?
או שאני אצטרך כל הלילה לעבוד?..... :)

• הוסף לסימניות
להעביר לוורד, לצבוע ולהחזיר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1583988:
להעביר לוורד, לצבוע ולהחזיר...

לא הבנתי.
מדובר בפסקה שבכל מילה, כל אות צבע אחר. אני צריכה עכשיו (אחרי שעבדתי כמה שעות) להחליף את הואתיות הכחולות לכחול יותר כהה. איך יעזור ווארד?

• הוסף לסימניות
אויש, נו באמת?
מחפשים צבע כחול בהיר ומחליפים בצבע כהה.

• הוסף לסימניות
נכון, תודה. אז האפשרות היחידה זה אינדיזיין.
כעקרון דיברתי בעיקר על אילוסטריטור.

בקשר לשאלות האחרות, אם מישהו יודע, אשמח להחכים.

• הוסף לסימניות
אם זה כבר צבוע אז:
אם צבעת בצבע גלובלי, תשני את הדוגמית והכל ישתנה.
אפשרות נוספת:
בחלון החלפת הגוונים מופיעים כל גווני האוביקט הבחור, וכל צבע ניתן להחלפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;1584001:
אם זה כבר צבוע אז:
אם צבעת בצבע גלובלי, תשני את הדוגמית והכל ישתנה.
אפשרות נוספת:
בחלון החלפת הגוונים מופיעים כל גווני האוביקט הבחור, וכל צבע ניתן להחלפה.

מה זה חלון החלפת הגוונים?מה השם באנגלית. תודה.

• הוסף לסימניות
מה עם Touch type tool? שע"י אפשר לבחור אות מסויימת מתוך מילה ולשנות את צבעה, גודלה וכו'.
הכלי נמצא בתחתית התפריט של כלי הטקסט.

קבצים מצורפים

• Touch.png
    KB 26.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;1584322:
מה עם Touch type tool? שע"י אפשר לבחור אות מסויימת מתוך מילה ולשנות את צבעה, גודלה וכו'.

באיזה גירסה זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;1584322:

אני לא מוצאת את הכלי הזה. יש לי cs6
איזה גירסה זה?

• הוסף לסימניות
זה כנראה נמצא בכלי הטקסט כשלוחצים עליו לחיצה ארוכה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה