- הוסף לסימניות
נכתב ע"י tommal;1519783:אולי מוזר, אולי שונה, אולי יחיד, אולי הכל יחד - לא אוהב את הקרופ, מעדיף את המקורי!
תאורה מקסימה!
אתה בחברה טובה
נכתב ע"י tommal;1519783:אולי מוזר, אולי שונה, אולי יחיד, אולי הכל יחד - לא אוהב את הקרופ, מעדיף את המקורי!
תאורה מקסימה!
"פרחוני מדי"נכתב ע"י פוסטר;1520211:כבר חשבתי שאין לי מושג מה הציוד שאני עובדת, ומסתבר שכן
תודה על הקישורית, זה לא המקרן שאיתו אני עובדת!
גם לא הבנתי את הכוונה בפרחוני מדי, אני לא יכולה לקבוע את רמת הפרחוניות, אני יכולה לקבוע את עוצמת האור. אבל זה כבר עניין של טעם, אני אוהבת שזה מורגש.
נכתב ע"י קקטוס;1520343:"פרחוני מדי"
התכוונתי לכך שמדובר בעניין של טעם.
לא מתחבר לי עם ילד בתאורה כזאת, עם רקע כזה - פרחים..
המילה "הקרנות" נשמעת לי רעה בכל קונטציה באשר היא...נכתב ע"י פוסטר;1520365:כשתבוא אלי לסטודיו עם הילדים, בעזרת השם אתחשב בטעמכם האישי.
יש 40 צורות שונות של הקרנות
או שתרצו בלי הקרנות בכלל, זה גם בסדר...
נכתב ע"י קקטוס;1520697:המילה "הקרנות" נשמעת לי רעה בכל קונטציה באשר היא...
אני מעדיף בלי הקרנות..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים