דרוש מידע בטיפול בפצעי בגרות

• הוסף לסימניות
לבתי בת ה- 17 פצעי בגרות שמפריעים מאד, ניסינו תכשירים שונים שלא הועילו, וכעת אנחנו חושבים על הראקוטן.
רציתי לקבל מידע על הטיפול , האם אכן מועיל? לכמה זמן? ומהם תופעות הלוואי שכולם כ"כ חוששים מהם?
אשמח לשמוע מבעלי נסיון בתחום.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
הטיפול מועיל מאוד כמובן שיש לסיים אותו עד הסוף ולא להפסיק באמצע
לגבי הזמן לא נראה לי שיש בזה זמן מוגדר כל אחד לפי ענינו הרופא מחליט
התופעות זה יובש בפנים ובמיוחד בשפתיים
צריך לעשות בדיקת דם כל שבועיים שלוש לבדוק את תפקוד הכבד
ומה שזכור לי שאסור לשתות שתיה מתוקה רק דייאט וכן אלכוהול

• הוסף לסימניות
אני לקחתי בגיל 16 עוזר מאד מאד מאד
לקחתי חצי שנה וחצי שנה אח"כ הייתי עם תופעות לוואי... ואח"כ שכחתי מזה...
שווה לקחת!!!

• הוסף לסימניות
שווה מאוד
יש מצב שחוזר אם לוקחים מתחת ל18- במצב שהנטיה חזקה

• הוסף לסימניות
לבתי בת ה- 17 פצעי בגרות שמפריעים מאד, ניסינו תכשירים שונים שלא הועילו, וכעת אנחנו חושבים על הראקוטן.
רציתי לקבל מידע על הטיפול , האם אכן מועיל? לכמה זמן? ומהם תופעות הלוואי שכולם כ"כ חוששים מהם?
אשמח לשמוע מבעלי נסיון בתחום.
תודה מראש
אז זהו גם אנחנו היינו באותו מצב. ביתי באותו גיל סבלה גם מפצעי בגרות וניסינו ממש הרבה דברים שרק יוכלו לעזור. היו דברים שעזרו יותר והיו שפחות, עד שהרופאה אמרה שאם נרצה להעביר אותם לחלוטין ושלא יחזרו זה הראקוטן. היא עכשיו ממש לקראת סיום הטיפול וזה פשוט מדהים! פנים חלקות חלקות ב"ה. הטיפול עוזר מאוד לכמה שנים טובות לפחות..התופעות שמדברים עליהם זה יובש בעור ובשפתיים אצלנו זה ב"ה בצורה קלה ממש, כמובן תלוי במינון. בעבר היה מזה ממש היסטריה אבל היום כל רופא שתראי לו כמה פצעים יגיד לך לקחת ראקוטן. מה שכן לא לוקחים את זה בקיץ אז אם אתם בענין כדאי להזדרז עכשיו בחורף שכמעט נגמר. הטיפול באמת אורך מספר חודשים וצריך לגמור בשלמות גם כשאין כבר פצעים..
אה, לגבי שתיה מתוקה שכתבו לא שמעתי על כזה דבר, ואצלינו הרופאה אמרה לשתות 2 ליטר מים ביום ולמרוח קרם הגנה כל יום, ובדיקת דם כל חודש\חודשים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שימו לב להשלכות החמורות שיש לזה על מומים בעוברים. חשוב שתהיה הפסקה של שנה לפחות (כך אני יודעת אולי יש דעות שונות או שדברים התחדשנו מאז) בין סיום הטיפול לבין הריון.
בצלחה.

• הוסף לסימניות
שווה לנסות!
אצלנו זה גרם דווקא לתופעות לוואי שהקשו על המשך לקיחת הכדור והפסקנו.

בעקבות כאבים חזקים בקיבה.

שמעתי מאחת שעברה תהליך דומה ונזקקה לניתוח קיבה

אבל נראה לי זה מיעוט האנשים חסרי המזל;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה