נכתב ע"י chavi9;1941800:עיבוד מעניין, ילדה יפהפייה...
חבל על העמידה השמוטה.
ו... זה לא ממש בטעם של פעם... . זה צריך להיות נראה לי יותר ספיה ופחות ערפילי.
נכתב ע"י השקעה;1941849:יפההההה!
התמונה הזאת מתאימה בול לקונספט הזה
אבל את התינוקת תשאירי בקלוז אפ, עדיין אין על התמונה שלה
נכתב ע"י chavi9;1941800:עיבוד מעניין, ילדה יפהפייה...
חבל על העמידה השמוטה.
ו... זה לא ממש בטעם של פעם... . זה צריך להיות נראה לי יותר ספיה ופחות ערפילי.
נכוןנכתב ע"י NBR;1942333:היא נהייתה לך כאן ג'ינג'ית...
והשמלה לא יושבת עליה טוב.
ילדה יפה, כבר אמרנו?
![]()
נכתב ע"י יצירתית;1942541:מקסים!
מזכיר לי ציורי שמן מארמונות עתיקים...
הסתכלתי כמה פעמים- האם הצילום עצמו גם בסגנון עתיק או רק העריכה ולא הגעתי לתשובה
נכתב ע"י chavi9;1942435:אוקיי,
אני וודאי לא בדקתי את הנושא כך שאת יודעת יותר ממני למה את חותרת...
אם מבחינתך הצלחת להגיע לתוצאה הרצויה אז מעולה.
כי התמונה אלופה.
נכתב ע"י פעמון;1942904:הכפלת השרוול ניכרת לעין..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים