ביבי גוגר

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כמס' האנשים מס' הדעות.
אני מבררת כרגע על טיולון
האם 2 גלגלים או 4 גלגלים?

• הוסף לסימניות
את מתכוונת 3 או 4 :)
היה לי את 3 ועברתי ל-4.

עם האמבטיה זה מרגיש יותר יציב... אני מרוצה + (את יכולה לראות באשכולות השונים פה)
יש לי את ה-4 גלגלים כבר שנה ועכשיו אני עם אמבטיה זה מאד נח (בפעם קודמת היה לי אמבטיה על 3 גלגלים וכשעלו למדרכה מרגישים את חוסר יציבות. זה אחת הסיבות שעברתי
מבחינת משקל ה-3 גלגלים יותר קל אבל לא משמעותי בכלל!!
חיסרון נוסף שיש מי שמפריע לו זה פחות הצע של צבעים ב-4 גלגלים.

• הוסף לסימניות
כוונתי לטיולון בלבד, בלי אמבטיה.
מה עדיף מבחינת בטיחות ונוחות, 3 או 4 גלגלים?

• הוסף לסימניות
אני עדיין חושבת ש-4 עדיף. תנסי לעלות מדרכה עם ה-3 או לרדת ותרגישי. זה לא משהו מאד משמעותי כי הגלגל היחיד הוא מורכב מעין צמד מחוברים שנותנים לו את היציבות גם במצבים כאלה. אבל איך אמרת? כמס' האנשים מס' הדעות.. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אכן העגלה עם 4 גלגלים יציבה יותר.

אבל,
הביבי גוגר בשוק העגלות אצלינו כבר כ5 שנים, לא שמעתי על עגלה שהתהפכה או נפלה על צידה.
העגלה עם 4 גלגלים כבדה יותר ב2.5-3 ק"ג, - משקל מאד משמעותי בטיולון כשהילד כבר שוקל הרבה.

• הוסף לסימניות
אני יותר אוהבת את ה3 גלגלים

לדעתי היא מתניידת יותר בקלילות מה4. ה4 גלגלים הרגישה לי מסורבלת יותר
אבל לא ניסיתי עם אמבטיה. מה שנעמי אומרת נשמע הגיוני יותר עם אמבטיה

• הוסף לסימניות
טוב תודה בכ"א.

• הוסף לסימניות
יש לי את הטיולון 3 גלגלים כבר 6 שנים
לעולם לא נתקלתי בקושי לעלות מדרגה או חוסר יציבות!
עגלה מדהימה!

• הוסף לסימניות
גם לי יש 3 גלגלים
עגלה נהדרת!
נוסעת חלק כמו מרצדס
מתקפלת קטן, נוחה בלעלות, לרדת, אוטובוסים, הכל...
ממליצה בחום

• הוסף לסימניות
לי יש טיולון ביבי ג'וגר סיטי מיני 3 גלגלים - מרוצה מאודדדדד!
החיסרון של ה - 3 גלגלים הוא שכאשר משתמשים באמבטיה העגלה לא מספיק יציבה. (כך שמעתי גם מבעלי חנויות).
ואם משתמשים מגיל לידה בטיולון זה לא בריא לגב התינוק כיוון שאינו נפתח ל 180 מעלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה