דרוש מידע בידוד בניו יורק לבאים מהארץ

• הוסף לסימניות
חשוב לי מאד לקבל מידע אמין לגבי בידוד בניו יורק לבאים מהארץ. שמעתי שלאחרונה ישנה הנחיה כזאת לבידוד של שבועיים אפילו לבעלי נוגדנים שכבר עברו את הקורונה. יש מישהו שיודע לומר לי האם המידע נכון ועד כמה אוכפים?

• הוסף לסימניות
היא שאלה על מי שנוסע מהארץ לניו יורק לא?

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי ושל חברים אין אכיפה ועוד יותר מזה אני חזרתי בתוך השבועיים שהייתי אמור להיות בבידוד לארץ ונכנסתי רגיל לשדה תעופה וזה לא מסונכרן שם... נתנו לי לטוס רגיל.
יש גם אופציה כשנוחתים בניו יורק לומר שנוסעים לליקווד ולתת כתובת, שם פטורים מבידוד היות וזו מדינת ניו ג'רסי ושם אין חובת בידוד, בכל מקרה לא לתת מספר טלפון אמיתי וכתובת אמיתית ואז הם רק יכולים לנסות למצוא אתכם מתוך מאות מליוני התושבים בארה"ב...

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי ושל חברים אין אכיפה ועוד יותר מזה אני חזרתי בתוך השבועיים שהייתי אמור להיות בבידוד לארץ ונכנסתי רגיל לשדה תעופה וזה לא מסונכרן שם... נתנו לי לטוס רגיל.
יש גם אופציה כשנוחתים בניו יורק לומר שנוסעים לליקווד ולתת כתובת, שם פטורים מבידוד היות וזו מדינת ניו ג'רסי ושם אין חובת בידוד, בכל מקרה לא לתת מספר טלפון אמיתי וכתובת אמיתית ואז הם רק יכולים לנסות למצוא אתכם מתוך מאות מליוני התושבים בארה"ב...
כתובת וטלפון לתת של מישהו אחר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה