ביהכנ"ס שער אשר

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע או תמונה של ביהכנ"ס בשם "שער אשר"
כל מידע יעזור
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אולי אני יכול לעזור, אולי אבל לא בטוח.
אני חושב שאני רואה את ביהכנ"ס הזה כל יום בדרך לעבודה אבל אני לא סגור ב-100%
מחר בבוקר אני אגיד על בטוח, אני יכול גם לצלם אותו בעבורך.

• הוסף לסימניות
הבטחתי וקיימתי...
זה בניין ביהכנ"ס צילמתי גם שלט חוצות ליד המקום שלפי מה שנאמר בו ביום א' הקרוב תהיה חנוכת הבית.
אין לי מושג לאיזה פרטים את זקוקה ואני גם לא יודע למי המקום הזה שייך ומי אמור להתפלל בו.
מה שאני רואה פעמיים ביום בדרך לעבודה זה שאת הבניין הזה בנו במשך קרוב לעשר שנים...
הבניין מרשים ויפה במיוחד, בלילה החנוכייה שבחזית מוארת בתאורה נסתרת היוצרת מראה מרשים במיוחד, במוצ"ש אני עובד משמרת לילה אם האורות יודלקו אני אשתדל לצלם גם אותם.

קבצים מצורפים

• בית כנסת 1.png
    KB 449.2 · צפיות: 16
  • בית כנסת 2.png
    KB 537.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הלו... יש מישהו בבית???

צילמתי והעליתי תמונות שצילמתי ביום, לא נראה שזה באמת חשוב לפותחת האשכול....לא צריך תודה אבל לפחות תצלצלי :mad:

הלילה כמובטח צלמתי גם בלילה יש לי תמונות לא רעות זה מעניין אותך או למחוק אותם מהטלפון :confused:

• הוסף לסימניות
אני מבקשת ס-ל-י-ח-ה מכולם.
ותודה דאלארס, תשובתך היו לי לעזר רב.

שבת שלום ושנה מתוקה.

• הוסף לסימניות
גם את הסליחה את צריכה לבקש רק מדאלארס. למה הוא צריך להתחלק איתה עם עוד מישהו כאן?

• הוסף לסימניות
בשביל להוכיח שאני כבר לא כועס קבלי גם את התמונה שצולמה בלילה.

אין צורך לא צלצל ולא להודות התמונה הזאת היא בונוס...

שנה מתוקה גם ל'סטודיו נועה'

קבצים מצורפים

• בית כנסת 2.png
    KB 259.7 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה