ביום שריפה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את עזרתם של המסריטים/התאורנים/העורכים, או מי שנמצא פה ויכול לעזור:
הייתי אמורה לביים שריפה- לסרט, בתנאים שהיו לרשותי- שזה אומר- מכונת עשן, ופנסי לדים... (אין לי מושג באילו אביזרים מביימים באופן מקצועי, אלו התנאים שהיו לי)
בהתחלה שמנו את העשן- ולידו פנס בגוון אדום- כתום, ועוד פנס בגוון לבן- לעשות הבהובים- כדי שתיווצר תנועתיות של אור (שהלהבות זורקות).
היה בשטח עוד פנסים כדי לתת אור, אבל לא זה הענין-
זה לא יצא מוצלח- כי ההבהובים היו מידי אחידים בצורה שבה התפשט האור מהם, הם היו חדים וקשים, אז הורדנו אותם.
הסרטנו רק עם עשן, ופנסים אדום- כתום.
אבל עכשיו בלי שום הבהובים- זה לא נותן תחושה שיש להבות של אש שעושות משחק של אור... שמתי בחלק מהרצף הסרטה אחרת של להבות, אבל במהלך כל הסצנה עצמה- חסר התנועתיות של התאורה. (לא אמורים לראות את מקור השריפה/הלהבות עצמם בסרט)
אולי יש לכם רעיון, או מנסיון בעריכה- לאמר לי איזה אפקט להוסיף, או בפרימייר או באפטר- משו שיכול להכנס מעל הסרט, או בשיטת שילוב, וזה יראה טבעי שיש תנועתיות של אור??
צרפתי פה תמונה, שתיתן כיון
תודה מראש...

קבצים מצורפים

• שריפה.jpg
    KB 156 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בעיקרון או שמוסיפים אש באפטר, או אש על ידי תלת מימד לתוך הסצנה עצמה, , כדאי להוסיף המון לכלוך ועשן. גיצים וכו'.

• הוסף לסימניות
אני לא מחפשת אש ברצף של ההסרטות, (מבחינת מה שהתרחש שם)
איך אני מלכלכת את ההסרטה? גיצים, וכו'? באיזה אפקט?

• הוסף לסימניות
לדעתי תנסי יותר קליפים של עשן וגיצים בשיטות שילוב (luma).

• הוסף לסימניות
שחקי עם ערכי הRGB. מנסיון- נותן תחושה מצוינת של תאורת אש!
כנ"ל אפשר לשחק בערכי הברייטנס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;1345970:
שחקי עם ערכי הRGB. מנסיון- נותן תחושה מצוינת של תאורת אש!
כנ"ל אפשר לשחק בערכי הברייטנס

בערכים של מה לשחק? של הסרט המקורי? של סרט אחר שאני אשים מעל? או של אפקט כלשהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה