דרוש מידע ביזי, סינקו ואורפאו. משלוש יוצא אחד.

• הוסף לסימניות
מתלבטים ממש.
על ביזי (סייבקס) יש מלא ביקורת אישית (חיובית בדר"כ)
נשמח לחוות דעת על אורפאו (סייבקס) ועל סינקו (גולד ליין).
יש אצלנו מלא מדרגות באזור...

• הוסף לסימניות
לי בעבר היה עגלה ש"ח ספורטליין לא זוכרת דגם.
יחסית מהר נהרסה לי- אני גרה קומה רביעית בלי מעלית.
לאחרונה קניתי סייבקס קויה ובנתיים זה ממש ממש נח ויציב.
אני יודעת שהביזי בגלל שיש לו 2 גלגלים אחוריים גדולים הוא יציב יותר למדרגות ועליות וכו

• הוסף לסימניות
מתלבטים ממש.
אני לא מכירה את הסינקו אבל לאחר שביררתי על ההבדלים של אופראו וביזי אז אמרו לי שאורפאו וקיוה עגלות מאושרת לטיסה וקלות יותר. הסל שלהן יותר קטן מהביזי.
בעיני למשקל של ביזי יש יתרון שהוא גורם לו להיות יציב יותר ומונע התהפכויות

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את הסינקו
ביררתי מול חנות אמינה מאוד מאוד והוא המליץ לי יותר על הביזי מאשר האופראו.
ובגדול המליץ ממש על הביזי אמר שהיא אחת העגלות הכי טובות!

• הוסף לסימניות
מתלבטים ממש.
אגב.
העגלה הקודמת נקנתה בשילב של חברת #איזי ווקר דגם גק'י. המוכר ממש המליץ עליה ותכלס מאוד התאכזבנו ממנה . אמנם יפה ומתקפלת מצויין, אבל הפגוש נשבק לנו פעמיים (אחרי שחזר מתיקון שוב). והעגלה תוך קצת זמן התחילה לסטות ימינה יותר. בחברה האשימו ששמנו יותר מידי משקל או שקיות. יתכן והם צודקים שהאשמה בנו אבל תכלס היום אנחנו מחפשים עגלה (בשילב, יש לנו שם שובר) סביב המחיר הזה של שלושת הטיולונים האלו פלוס איגלזינה סקראץ. מחפשים משהו 1. פרקטי וחזק (שלא נבהל ממדרגות). 2 מתקפל לקטן. ואם קל לכבס אותה בכלל זה מעולה.

תודה!

• הוסף לסימניות
הבנתי מוכר שהקויה זה דגם משופר של האופראו - והאופראו בבני ברק כבר לא משווק כמעט כי היו איתו בעיות
הביזי מומלצת מאד היא יציבה במדרגות יש לי אותה יחסית קצת זמן אז לא יודעת כמה היא עמידה אבל המוכרים כולם אמרו שהיא הכי חזקה ותשרוד לי זמן גם עם כמה ילדים עליה
הסינקו מאד חדשה כך שעמידות אין עליה עדיין מושג קראתי בעבר משהי שכתבה שהשלד לא הכי שרד לה אבל לא בטוחה שהיא הבינה על איזה דגם מדובר כך שאל תסתמכי רק על זה

• הוסף לסימניות
אגב.
העגלה הקודמת נקנתה בשילב של חברת #איזי ווקר דגם גק'י. המוכר ממש המליץ עליה ותכלס מאוד התאכזבנו ממנה . אמנם יפה ומתקפלת מצויין, אבל הפגוש נשבק לנו פעמיים (אחרי שחזר מתיקון שוב). והעגלה תוך קצת זמן התחילה לסטות ימינה יותר. בחברה האשימו ששמנו יותר מידי משקל או שקיות. יתכן והם צודקים שהאשמה בנו אבל תכלס היום אנחנו מחפשים עגלה (בשילב, יש לנו שם שובר) סביב המחיר הזה של שלושת הטיולונים האלו פלוס איגלזינה סקראץ. מחפשים משהו 1. פרקטי וחזק (שלא נבהל ממדרגות). 2 מתקפל לקטן. ואם קל לכבס אותה בכלל זה מעולה.

תודה!
אם כך מומלץ מאד לך הביזי.
יש בה את כל מה שאתה מחפש.

• הוסף לסימניות
אני קניתי בעקבות המלצות פה בפורום, הדרישות שלי היו כמעט זהות לשלך,
הסיבה שלקחתי ביזי ולא קויה היא בגלל שאני עושה המון קניות וסוחבת ברגל והיא הרגישה לי יותר יציבה בגלל המשקל שלה.
בהצלחה
אגב.

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה