התייעצות ביטוח "כלל" רוצה לבדוק את תיק הביטוח שלי...

• הוסף לסימניות
בטלפון הם רוצים כזיהוי תאריך הנפקת ת.ז.
ומאחר וזהו פרט הזדהות חשוב ונראה לי עדיף שיישאר חסוי-סרבתי למסור.
הם ניסו לשדל ואמרו שייתנו לי הוכחות שזה באמת כלל, כמו לשלוח לי מייל מהחברה,
או שאני אתקשר אליהם וכדומה, אך התמדתי בסרובי.
משכך, שלחו נציגה שהציעה לי פגישה פרונטלית פנים מול פנים כדי לבדוק את תיק הביטוח שלי, וזה כמובן "רק" בהצגת ת.ז. שלי.

מישהו עשה זאת? זה חשוב? זה אמין? מה האינטרס שלהם?
תודה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האינטרס שלהם זה לראות איפה יש לכם עוד ביטוחים ולהעבירם אליהם.
תגידו שזה לא מעניין אתכם (או שכן).

• הוסף לסימניות
משכך, שלחו נציגה שהציעה לי פגישה פרונטלית פנים מול פנים כדי לבדוק את תיק הביטוח שלי, וזה כמובן "רק" בהצגת ת.ז. שלי.

מישהו כשה זאת? זה חשוב? זה אמין? מה האינטרס שלהם?
תודה.
לא יודע, לא מריח טוב ב"כלל".

• הוסף לסימניות
גם אלי התקשרו אז אמרתי שאני יחשוב ויחזור אליהם אז היא אמרה לי קחי טלפון....
אמרתי לה עזבי איך אני מוצאת אותכם בגוגל?
אז היא תקעה איזה שם וניתקה....

• הוסף לסימניות
גם אלי התקשרו אז אמרתי שאני יחשוב ויחזור אליהם אז היא אמרה לי קחי טלפון....
אמרתי לה עזבי איך אני מוצאת אותכם בגוגל?
אז היא תקעה איזה שם וניתקה....
זה לא נשמע אמין בכלל

אבל לגבי השאלה של הפותחת, בתור אחת שקרובה לעולם הביטוחי ברור שחברות הביטוח מציעות פגישות או שיחות יזומות כחלק מהליך המכירות שלהם והניסיון להגדלת נפח התיק הביטוחי שלך

• הוסף לסימניות
זה לא נשמע אמין בכלל

אבל לגבי השאלה של הפותחת, בתור אחת שקרובה לעולם הביטוחי ברור שחברות הביטוח מציעות פגישות או שיחות יזומות כחלק מהליך המכירות שלהם והניסיון להגדלת נפח התיק הביטוחי שלך
אז מה שהם אומרים זה כדי לבדוק אם אין לי כפל ביטוחי ואם אני לא משלמת סתם וכו'.

• הוסף לסימניות
אז מה שהם אומרים זה כדי לבדוק אם אין לי כפל ביטוחי ואם אני לא משלמת סתם וכו'.
זה לא סתם
הם באמת עוברים על כל התיק שלך ובודקים
אבל בנוסף, מציעים לך כל מיני דברים
ואת כמובן יכולה לסרב

• הוסף לסימניות
בתור אחת שנוגעת בדבר אתה יכול לבדוק בעצמך בקלות את התיק הביטוחי שלך באתר הר הביטוח של משרד האוצרhttps://harb.cma.gov.il/Home
יכול להיות באמת שהם יכולים להוזיל לך את הביטוחים בסכום משמעותי כמובן אתה יכול לסרב להגדלת התיק

• הוסף לסימניות

מישהו עשה זאת? זה חשוב? זה אמין? מה האינטרס שלהם?
תודה.
לא כל שיחת טלפונית היא תרמית.
חברות הביטוח עושות הרבה שיחות יזומות ללקוחות כדי למכור להם ביטוחים שונים.
כדי להיכנס לאתר של הביטוחים (הר הביטוח) הם חייבים את תאריך הנפקת הת.ז.
אם את יכולה לחזור למספר שלהם וזה באמת חברת הביטוח או שהם שולחים לך מייל רשמי שלהם אז זו לא שיחת תרמית אלא שיחת מכירה פשוטה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה