דרוש מידע ביטוח לאומי לא יצר קשר עם מקום העבודה

• הוסף לסימניות
אני צריכה לקבל דמי לידה, ויצרו איתי קשר מהבט"ל ובקשו את הסכמתי לפניה שלהם למקום העבודה שלי. לפני כמה ימים קבלתי הודעה מהם שהיות שלא דווח על תשלום שכר בחודשים אלה כאמור לא שולמה הגימלה.
האפשרויות לערער הם רק בבית הדין האזורי לעבודה.
נתקלתם פעם במצב כזה? האם ישנה אפשרות בכל אופן שהמעסיק יטפל בזה ולא אני?

• הוסף לסימניות
ביטוח לאומי לאחרונה קצת התחרפנו גם אצלי הם לא גמרו לשלוח מכתבים מגובבים ובסוף שילמו.. תני לזה קצת זמן וזה יסתדר לבד,
תפני באימייל למקום העבודה שיסדרו לך - זה אמור להסתדר בקלות.

• הוסף לסימניות
במידה ועדיין רלונטי, (וסתם יכול להועיל לעוד נשים שצופות בזה.)
תשלחי פניה לביטוח לאומי ובה תרשמי שאת מאשרת לפנות למעסיק לקבלת טופס 100
המעסיק מקבל את הפניה ומחויב לשלח טופס 100
לחילופין, לבקש מהמעסיק לחתום על החלק שלו בטופס תביעה לדמי לידה ולהגיש בעצמך

• הוסף לסימניות
ניסית לשלוח לביטוח לאומי את התלושי שכר של 6 חודשים האחרונים?
כי לפי החוק זה שהמעסיק לא דיווח זה בעיה שלו את אמורה לקבל את הכסף שמגיע לך

• הוסף לסימניות
אם התחלתי לעבוד בשתי עבודות חדשות באמצע ההריון(תחילת שנה חדשה ושנה חדשה הייתי בליממודים)
האם הם יעשו בעיות בדמי לידה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה