עזרה ביטוח לאומי מחייב אותי עבור חודשים שעבדתי בהם- יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
אני מורה, בחינוך חרדי.
מסתבר שבאותם חודשים במקום לתת לי משכורת על אותו חודש המנהלת שלי דווחה עלי כממלאת מקום של מורות אחרות- בחודשים אחרים.
כך שבאותם שלושה חודשים יוצא שאין לי תלוש (יש תלוש אבל הוא עבור הפרשים מחודשים אחרים).
לא ידעתי את זה, כך שלא דאגתי לתלוש ממקום אחר, היה ברור לי שהתלוש בסדר.
באמת כששלחתי את התלושים ההם לביטוח לאומי הם אפסו לי את החוב. עכשיו הם שוב שלחו לי חיוב- בלי אפשרות לדיון.
העניין הוא שהם צודקים- בתלוש כתוב שהתשלום הוא הפרשים מחודשים אחרים.
יש לי מה לעשות? או שלשלם וזהו? זה סכום די נכבד בשביל מורה דלפונית כמוני.

• הוסף לסימניות
פשוט לדבר איתם. כשמדברים איתם בתקיפות הם מבטלים.

• הוסף לסימניות
שהמעביד ידאג להביא תלושים מתוקנים ולדווח מתוקן לביטוח לאומי, או שיתכבד ויביא לכם את התשלום שאתם משלמים להם בגלל הטעויות שלו.

• הוסף לסימניות
אם אין לך תלושים
אין איך לבטל.

• הוסף לסימניות
אני מורה, בחינוך חרדי.
מסתבר שבאותם חודשים במקום לתת לי משכורת על אותו חודש המנהלת שלי דווחה עלי כממלאת מקום של מורות אחרות- בחודשים אחרים.
כך שבאותם שלושה חודשים יוצא שאין לי תלוש (יש תלוש אבל הוא עבור הפרשים מחודשים אחרים).
לא ידעתי את זה, כך שלא דאגתי לתלוש ממקום אחר, היה ברור לי שהתלוש בסדר.
באמת כששלחתי את התלושים ההם לביטוח לאומי הם אפסו לי את החוב. עכשיו הם שוב שלחו לי חיוב- בלי אפשרות לדיון.
העניין הוא שהם צודקים- בתלוש כתוב שהתשלום הוא הפרשים מחודשים אחרים.
יש לי מה לעשות? או שלשלם וזהו? זה סכום די נכבד בשביל מורה דלפונית כמוני.
לפי מה שאת מתארת
המנהלת הוציאה עליך תלוש לא תקין
והיא צריכה לשאת בנזקים.

חוץ מזה שעלייך לדרוש ממנה לדווח את האמת.

בכל מקרה צריך קודם להתייעץ עם רב.

• הוסף לסימניות
המנהלת לא בסדר בכלל
את אמורה לקבל תלוש מסודר בכל חודש עבודה, לא רק בשביל ביטוח לאומי
גם בשביל הפנסיה, החישוב שיצא לך לדמי הבראה בסוף השנה וכו'...

חוץ מזה זה פשוט גזל שהיא רשמה את השעות שלך בתלושים למורות אחרות, זה ממש לא בסדר.

פני אליה ותבקשי שתתן לך תלושים מסודרים. תתעקשי גם אם היא תאמר שאי אפשר, כי זה אשמתה
הנהלת חשבונות צריכה לעבוד באופן מסודר מראש והם צריכים לפתור את הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה