ביטוח לאומי - מענק חזרה לעבודה

• הוסף לסימניות
אני התקשרתי עכשיו והנציגה שענתה לי אמרה שאין צורך לעבוד 14 יום בחודש אפריל, אלא שהחזרה לעבודה תתבצע עד לתאריך 30.04, ולמשך 14 יום. ז"T שאפשר לחזור לעבוד רק ב-30.04.
והקלטתי את השיחה הזו עם הנציגה...
אני דיברתי איתם והם אמרו לי שחייבים 14 יום לפני ה30.
תוכלי להעלות את ההקלטה שלך כדי שנשתמש בה גם
או לשלוח אותה למייל?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לראות איך לעשות את זה (זה מוקלט לי בפלאפון)

• הוסף לסימניות
התקשרתי עכשיו שוב פעם, אמרתי לפקידה שמחר אני חוזרת לעבודה ושאלתי אותה האם אני אהיה זכאית למענק , היא אמרה לי שכאשר אחזור לעבודה, אשלח תלושי שכר והם יעשו את החישוב, אבל זה לא משנה אם ה-14 יום לא יהיו רק בחודש אפריל! זה יכול לגלוש הלאה למאי וכו'.
לפי מה שהבנתי- רק אחרי שיהיה לי תלושי שכר של אפריל+מאי אוכל לשלוח להם ואז לקבל את המענק - ז"א המענק הוא לא מיידי אלא ישולם כנראה רק בחודש יוני (אם אני אכן עומדת בכל התנאים)

• תודה
Reactions: szn
  • הוסף לסימניות
אם חזרתי לעבודה ליום אחד בדצמבר
ואחכ יצאתי לאבטלה
אהיה זכאית או בגלל היום הזה לא ?
לא הצלחתי להבין
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד מאוד בדחיפות להבין סופית מה אומר המשפט 14 ימי עבודה
האם הם צריכים להיות דווקא באפריל או לא
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד מאוד בדחיפות להבין סופית מה אומר המשפט 14 ימי עבודה
האם הם צריכים להיות דווקא באפריל או לא
תודה ענקית
תתקשרו לביטוח לאומי ותשאלו.
לי פעמיים הנציגות אמרו שלא דווקא בחודש אפריל אלא יש לחזור לעבודה עד ה-30-04

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם אחרי שכבר היה לי בחודש אפריל 14 ימי עבודה האם חייב שיהיה תלוש גם בחודש מאי?
שמעתי שצריך כן 25 ימי עבודה עד סוף יולי בשביל לקבל את המענק, האם זה נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה