דרוש מידע ביטוח לאומי נזכרו

• הוסף לסימניות
כי לפני שנתיים בעלי לא עבד 5 חודשים,
ושלחו עכשיו מכתב שלא שלמנו בשעתו ביטוח עליו,
ויש חוב של 1000 שקל,
למה נזכרו עכשיו?
למה בשעתו לא עוררו על כך?

מה ניתן לעשות מולם?

לדעתי הם חיים רק מהחובות האלו, לא?

• הוסף לסימניות
ע"פ החוק אחריותו של כל אדם לשלם ב"ל.
אם לא משלמים - חוטפים ריבית והצמדה.
כעת כיון שזה מכתב ראשון אתם יכולים לשלם בלי ריבית והצמדה, לי זה נשמע די הוגן.
ברור, מזה הם מחתנים ילדים:) (או משלמים קיצבאות)

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש פריסה
אם החוב קיים אז הוא קיים.
ניתן להתייעץ עם הרב גולדנטל

• הוסף לסימניות
כי לפני שנתיים בעלי לא עבד 5 חודשים,
ושלחו עכשיו מכתב שלא שלמנו בשעתו ביטוח עליו,
ויש חוב של 1000 שקל,
למה נזכרו עכשיו?
למה בשעתו לא עוררו על כך?

מה ניתן לעשות מולם?

תכתבו להם מכתב שלא ידעתם וכו' ותבקשו מהם להוריד ריביות. מניסיון- אצל אח שלי זה עבד.

• הוסף לסימניות
תכתבו להם מכתב שלא ידעתם וכו' ותבקשו מהם להוריד ריביות. מניסיון- אצל אח שלי זה עבד.
אם משלמים תוך חודשיים מקבלת המכתב הראשון הם מעצמם מורידים ריבית והצמדה (כך בד"כ כתוב בדרישה לתשלום)
להתחנן וכו' זה מי שסחב וסחב...

• הוסף לסימניות
אם משלמים דרך האתר יש אופציה לשלם ללא ריבית וכ'ו

• הוסף לסימניות
תמיד! אפשר להוריד את הריבית, אם אומרים להם שמשלמים מיד בתשלום אחד,
אם כן ק"ל מה יש להם מלסחוב את החובות להיזכר רק כעבור שנתיים, ואז לבא עם ריבית, ומיד להוריד, מה יש להם מכל המשחק?

• הוסף לסימניות
תמיד! אפשר להוריד את הריבית, אם אומרים להם שמשלמים מיד בתשלום אחד,
אם כן ק"ל מה יש להם מלסחוב את החובות להיזכר רק כעבור שנתיים, ואז לבא עם ריבית, ומיד להוריד, מה יש להם מכל המשחק?
כנראה יש תמימים שכן משלמים.

• הוסף לסימניות
ואפשר גם לפרוס לתשלומים ועדיין לא לשלם את הריביות
ברוב המקרים מורידים את הריביות
גם אם קצת עבר מהתאריך

• הוסף לסימניות
צריך להבין, ב"ל לא תמיד מעודכן מיידית אם עובדים או לא ולכן עכשיו הם יוצרים חובות על 2023 ומעט על 2022, זה תקין! אפשר לבקש ביטול של ההצמדה ויתכן שאפילו ב*6050 יש הרשאה לעשות זאת, ואם לא- להגיע לסניף ולבקש לבטל את ההצמדה.

• הוסף לסימניות
בעלך קיבל אז אבטלה? היה זכאי לאבטלה?

• הוסף לסימניות
אפשר להוציא משק בית רטרו וד"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום רב
לצורך סיבה רפואית
הייתי צריך להיות בחו"ל למשך כשנה
מיד כשעבר 3 חודשים מיציאתינו לחו"ל אוטומטי נפסק קצבת הילדים מביטוח לאומי מבלי שום עדכון והוכחה מצידינו
לפני כ3 חודשים חזרנו כולנו לארץ ועדיין לא נכנס קצבת הילדים . פניתי איליהם והם ענו לי בזה"ל :

אדון נכבד
תשלום קצבת ילדים תביעתך מ17/02/2026
אנו מביאים לידיעתך שכדי לבחון את זכאותך לקצבת הילדים לנו להמציא לנו את המסמכים הבאים:
אישורי לימודים של כל הילדים לאחר חזרתכם לארץ ואישורי עבודה שלכם ו/או חוזה שכירות שנחתם לאחר חזרתכם לארץ. ללא המסמכים שנזכרו לעיל לא נוכל לטפל בתביעתך לתשלום קצבת הילדים.
על פי תקנות הביטוח הלאומי תובע הגמלה צריך להשלים פרטים חסרים בתוך 21 ימים מיום שנדרשו על ידי המוסד לביטוח הלאומי

מי שיש לי להציע עזרה מבלי להתעסק בכל הטפסולוגיה זאת של להביא אישור לבחור בישי"ק והבחור מישיבה גדולה והילד בתלמוד תורה וכו' וכו' תבוא עליו ברכה

[נתבקשתי על ידי חבר לכתוב זאת]

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה