ביטוח למוצרי חשמל.

• פותח הנושא שי1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ברשותי ביטוח עבור כמה מצורי חשמל, בינהם מקרר, ואכן לפני כשנה שבת המקרר, הזמנתי טכנאי של חברת הביטוח [GMלצורך העניין], והחלף לי גוף חימום.
בשבוע שעבר קירטע המקרר, הוזמן טכנאי ותיקן מה שתיקן, והתקלה לא תוקנה, הוזמן שוב טכנאי ושוב לא תיקן. היום הגיע טכנאי ואחר בדיקה אמר לי שהמקרר התקלקל 'טוטלאלוס' היינו שאינו בר תיקון, והביטוח לא מכסה נזקים כאלה, אלא נזקים ברי תיקון.

השאלה שלי, גם אם נניח שאכן הביטוח הכניס לי איזה סעיף באותיות הקטנות של הפוליסה שאינו מחוייב בהשבתה, עדיין מה נחשב להשבתה, הרי כל דבר אפשר לתקן, העניין הוא בהוצאות הכרוכות בתיקון, יש לציין המקפיא עובד, והבעיה היא ריבוי קרח במקפיא שגורם למקרר להפסיק לעבוד עד שיופשר, וכאן אני שואל, מה יותר פשוט מלומר על בעיה 'מסובכת' שהמקרר מושבת, ואינו כלול בפוליסה, רק תיקונים פשוטים כלולים, מה שגדול עליהם, יכונה בשם טוטאלוס, ושלום על ישראל.
הבו עצה הלום.
תודה.

• הוסף לסימניות
החכם עיניו בראשו ולא נופל למלכודות הביטוח האלו. כל כך הרבה סיפורים יש על דברים כאלו.
מתי שיש בעיה, מזמינים טכנאי מקצועי, זה עולה קצת יקר (אבל תמיד זה יותר זול מהביטוח), ושלום על ישראל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;600811:
החכם עיניו בראשו ולא נופל למלכודות הביטוח האלו. כל כך הרבה סיפורים יש על דברים כאלו.
מתי שיש בעיה, מזמינים טכנאי מקצועי, זה עולה קצת יקר (אבל תמיד זה יותר זול מהביטוח), ושלום על ישראל.
נכון ולא נכון.
תלוי איך מתנהגים כלפי החברה המבטחת,
ובפרט שחוק הטכנאים מחייב הרבה יותר מהעבר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;600813:
נכון ולא נכון.
תלוי איך מתנהגים כלפי החברה המבטחת,
ובפרט שחוק הטכנאים מחייב הרבה יותר מהעבר...

מה כוונתך?
אולי תוכל להסביר?

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין טכנאי פשוט
ואם יגיד שאפשר לתקן לומר לחברה בבקשה,

אפשר להעיזר במדור "טעון טיפול" בהמודיע,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי1;600858:
מה כוונתך?
אולי תוכל להסביר?
הכוונה היא שהמבוטח הוא לא סלחן כלל.
והוא גם יודע לעמוד על שלו.
והוא צריך גם לדאוג שהחברה המבטחת תרגיש בזה,
ובחוק הטכנאים התחדשו הרבה דברים לטובת הלקוח.

• הוסף לסימניות
מהו חוק הטכנאים, והאם הוא כולל גם חברת ביטוח?
תודה

• הוסף לסימניות
תעשו משהו הכי פשוט
תזמינו טכנאי תשלמו לו ותשלחו להם את החשבונית אם יהיה בעיות
תביעות קטנות והכל מסודר בדוק ומנוסה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;600926:
תעשו משהו הכי פשוט
תזמינו טכנאי תשלמו לו ותשלחו להם את החשבונית אם יהיה בעיות
תביעות קטנות והכל מסודר בדוק ומנוסה
אני די מוחה על כתוב באשכול הזה. ג'נרל מהנדסים אמינים ומקסימים.
המקרר שלי, כשעשינו לא ביטוח, הוא היה יותר בעוה"ב מאשר בעוה"ז. אמרנו להם והם הסכימו ובלי תוספת תשלום.
מאז- בכל בעיה קטנה מגיע הטכנאי שלהם ומסדר במהירות ובקלות ובד"כ מחליף את אותו חלק קבוע(לוח דיגיטלי) שבעבר שילמנו 400 ש"ח על כל החלפה.
היה להם הרבה יותר נחמד להגיד לי לפני 5 שנים שהמקרר 'טוטלאלוס', וזה יהיה נכון...
פעם אחת, כשגם הטכנאי הסתבך, הוא ביקש מאיתנו שנקרא לטכנאי אחר, מקצועי והם יחזירו את התשלום.

• הוסף לסימניות
שי1

אני חושב שאני מכיר את הבעיה שלך, היתה לי בעיה דומה. אוכל לעזור לך אם תרצה.

אגב, לומר שהמקרר מושבת זה שקר וכזב וגניבה אמיתית.

• הוסף לסימניות
לצורך ההגינות אומר, שהתקשרתי היום למנהל קשרי לקוחות, והוא אמר לי שישלח לי טכנאי נוסף.

• הוסף לסימניות
שולה, עדיין לא אמרתי שג'נרל מהנדסים אינם אמינים, רק העלתי שאלה, כיצד להתמודד, עדיין הם לא אמרו את המילה האחרונה.
אלא שקצת מוזר לי שמקרר שעובד והבעיה בו היא בעיית הפשרה, מוגדר למושבת טוטאלוס, ואינו בר תיקון. בכפוף להבנתי הצרה בעניני מקררים.
ופרט נוסף, שלא נאמר לי בעשיית הביטוח שאינו כולל השבתה, בביטוח מכונית למשל אני מכוסה בכל אופן, מקסימום נדרש להשתתפות עצמית נמוכה.
אדגיש שוב, הם עדיין לא אמרו את המילה האחרונה, אשמח לעדכן שהם השביעו את רצוני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;600942:
אני די מוחה על כתוב באשכול הזה. ג'נרל מהנדסים אמינים ומקסימים.
המקרר שלי, כשעשינו לא ביטוח, הוא היה יותר בעוה"ב מאשר בעוה"ז. אמרנו להם והם הסכימו ובלי תוספת תשלום.
מאז- בכל בעיה קטנה מגיע הטכנאי שלהם ומסדר במהירות ובקלות ובד"כ מחליף את אותו חלק קבוע(לוח דיגיטלי) שבעבר שילמנו 400 ש"ח על כל החלפה.
היה להם הרבה יותר נחמד להגיד לי לפני 5 שנים שהמקרר 'טוטלאלוס', וזה יהיה נכון...
פעם אחת, כשגם הטכנאי הסתבך, הוא ביקש מאיתנו שנקרא לטכנאי אחר, מקצועי והם יחזירו את התשלום.

מה יש למחות ???
מישהו טוען משהו שקרה לו אנחנו מאמינים שזה הסיפור
עכשיו כל השאלה אם יש אפשרות לתקן או לא והדרך לברר היא כמו שהצעתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה