התייעצות ביטוח למכשירי חשמל-שאלה דחופה

• פותח הנושא mg3
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קנינו מכשירי חשמל לפני כ 3 שנים. ועשינו ביטוח דרך שירות גור (עלה לנו 350 ש"ח ל3 שנים)
כעת, כחודש לפני תום הביטוח התקלקל לנו אחד התנורים והטכנאי שבא לתקן אותו שיכנע את בעלי לחדש את הביטוח ל 3 שנים נוספות.
אלא שהפעם הוא מבקש עבור כל מכשיר חשמלי (2 תנורים) 300 ש"ח לשנה למכשיר.
הוי אומר: 300 ש"ח * 2 מכשירים* 3 שנים=1800 ש"ח

לי זה היה נשמע מופקע, אבל אני לא מכירה את השוק..
(הטכנאי טען שהתיקון שהוא עשה אצלינו היום למשל, יכל לעלות לבד 1000 ש"ח...)

ממש לא רוצה להיות מנוצלת
האם זה מחיר סביר???

תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא לעשות ביטוח מכשירי חשמל!! קראתי בהמון מקומות תלונות על הביטוח הזה.
את מחויבת לקחת טכנאי מהביטוח, לפעמים זה ערב שבת או חג וזה דחוף ויש להם טכנאי רק עוד שבוע וחצי. בעוד שאם תזמיני טכנאי מהשכונה יכול לבוא באותו יום!
הם גם תמיד יכולים להגיד לך -שעלות ביקור לא כלולה בביטוח או שצריך חלק מסוים יקר שלא כלול בביטוח.
חוץ מזה - שנשמע לי מוזר- אם יש לך תנורים לא יקרים במיוחד - זה ביטוח ממש יקר.
לי עלה כל תנור (של אלקטרולוקס) 1600 ש"ח - כך שעלות ביטוח כ"כ יקרה (למקרה שאולי יקרה וישבר תנור)-כבר שווה מקסימום לקנות תנור חדש.
(שמעתי שיש אנשים שבמקום לשלם על ביטוח שמים כסף בצד של עלות הביטוח ואם נשבר המכשיר- קונים חדש עם החיסכון)

• הוסף לסימניות
גם לי יש תנורים של אלקטרולוקס...
לא זוכרת כמה עלו לי..
אבל הוא באמת בא לתקן לי היום תקלה, לא לקח על הביקור ולא על החלק החדש שהזמין לי..
לכן אני שואלת את עצמי...אולי זה כן שווה..? אבל המחיר...

• הוסף לסימניות
האמת, אין לי ניסיון. רק קראתי בהרבה מקומות שהמליצו לא לעשות.
אולי שווה לברר עוד..

• תודה
Reactions: mg3
  • הוסף לסימניות
אגב עלות ביקור טכנאי אחת לחצי שנה בדרך כלל וזה לא ממש חוסך החיסכון הינו רק בחלקים וזה שולי ביותר

• הוסף לסימניות
ההבדל בין מה שהיה אז למה שמציעים לכם עכשיו הוא;
בהתחלה זה נקרא הארכת אחריות, שזה ע"י היבואן במחיר משתלם, ובדר"כ זה מומלץ להאריך את השקט של האחריות בעוד שנה שנתיים.

כרגע אכן מציעים לכם ביטוח, ואתם צריכים לקרוא את כל החוזה כדי לדעת אם זה שווה. ובדר"כ כפי שכותבים כאן ביטוח זה לא מומלץ.

• הוסף לסימניות
ההבדל בין מה שהיה אז למה שמציעים לכם עכשיו הוא;
בהתחלה זה נקרא הארכת אחריות, שזה ע"י היבואן במחיר משתלם, ובדר"כ זה מומלץ להאריך את השקט של האחריות בעוד שנה שנתיים.

כרגע אכן מציעים לכם ביטוח, ואתם צריכים לקרוא את כל החוזה כדי לדעת אם זה שווה. ובדר"כ כפי שכותבים כאן ביטוח זה לא מומלץ.
כן. זה נכון. גם אם בא לך כרגע טכנאי בחינם והחליף לך חלק בחינם זה לא בטוח מה שיקרה בביטוח שתעשו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה