מחפש סוכן או חברת ביטוחים זולה ואמינה , שירות וכל מה שצריך
אשמח להמלצות וכן להיפך על מה לא מומלץ
תודה
ממליצה גםאור ביטוח מנסיון הכי זול
039274444
בגדול מחירי הביטוח התייקרו מהשנה הקודמת
תפנה לחזקי- 0533160281,מחפש סוכן או חברת ביטוחים זולה ואמינה , שירות וכל מה שצריך
תודה
משהו דרמטי?(אגב, מומלץ לעשות לפני 01.01.22) אמרו לי שאז המחירים הולכים להתייקר מאד
הבנתי שכן,משהו דרמטי?
אשמח אם מישהו יוכל להרחיב יותר.
תודה מראש.
כבר עכשיו המחיר של הביטוחים לשנת 2022 התייקרו(אגב, מומלץ לעשות לפני 01.01.22) אמרו לי שאז המחירים הולכים להתייקר מאד
אור ביטוח מנסיון הכי זול
039274444
בגדול מחירי הביטוח התייקרו מהשנה הקודמת
מבחינת המחיר הם הכי זוליםממליצה גם
ליברה מצויינים, גם מבחינת השירות שהם נותנים, וגם מבחינת המחיר הם הכי טובים בשוקמחפש סוכן או חברת ביטוחים זולה ואמינה , שירות וכל מה שצריך
תודה
אני מבוטח שם שירות אדיב - הממלצות דברו על שירות טוב באם ח"ו צריך עזרה מול החברת ביטוחתודה לכל העונים, ניב ביטוחים מישהו שמע? מומלץ, זול?
לא חושבת שזה נכוןמבחינת המחיר הם הכי זולים
אבל לא מטפלים בתביעות
הייתי צריך שיגישו תביעה לצד ג' ולא רצו לטפל
עדיף לשלם עוד 100 ש"ח בשנה ולקבל שירות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים