ביטוח מוצרי חשמל

• הוסף לסימניות
מבית "ג'נרל מהנדסים"
מי מכם מכיר? עדיף כמובן הכרות אישית, אבל אפשר גם ע"פ השמועה (מהימנה כמובן)
אמינות, שירות, רמת שביעות רצון.
זה די דחוף לנו, נשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
למה את עושה ביטוח?
אומרים שלא כדאי

• הוסף לסימניות
מאיר גולד מהמודיע שולל תמיד את הביטוחים הללו, בשעת מעשה תגלי שזה לא כולל זכוכיות, גומיות, חלפים מקוריים, ביקור טכנאי רק תוך שבועיים, טכנאי זר שנגע מבטל ביטוח ועוד כהנה וכהנה סעיפים ותתיהם שמרוקנים מתוכן את הביטוח.

• הוסף לסימניות
למה אני עושה ביטוח?
כשהלך לנו כרטיס של המזגן היינו צריכים לשלם עליו 3000 ש"ח. (אינוורטר)
מכונת כביסה מילה כל חלף שלה- הון תועפות,
אני לא מליונרית ולכן מוכרחה ביטוח.
לגבי הכיסוי וכ'- הכל הכל מסוכם איתם מראש, הסוכן הביא לנו את הרשימה המדויקת של מה כל דבר מכסה,
אבל אני רוצה לדעת אם בפועל זה עובד, לכן בדיוק אני שואלת.

• הוסף לסימניות
תודה שהעלית את הנושא אני מבוטחת אצלם ויש לי הרבה מה לומר לך. מנסיוני...
לגבי מכונת כביסה-
הטכנאי שלהם מגיע יומיים אחרי שאת מזמינה בודק את המכונה לוקח את החלק "המקולקל " לדעתו. תחכי עוד שלושה ימים מינימום עד שיבואו חזרה להחליף לך.
אל תלכי לעבודה יומיים ביום שיבואו לבדוק וביום שיבואו להחזיר את התיקון.
כל טכנאי שלהם אומר חוות דעת אחרת, החלקים שלהם לא חדשים אלא מחודשים.
אצלי המכונה מתקלקלת שוב ושוב.
פניתי למנהל שרות לקוחות לא עונה, לא מחזיר מיילים, שום דבר.אין תגובה מצידו!
בתיקון האחרון הגיע אלי טכנאי בשם חיים והוא מעולה! אחרי ארבע שנים של ביטוח שאני מחכה ליום שיגמר ואחרי אולי 6 טכנאים שהיו אצלי הוא הראשון שתיקן לי בו במקום.
נכון שהמכונה שלי לא חדשה אבל ההתנהלות שלהם מעצבנת ומוציאה אותך מדעתך.
לגבי מקרר---
יש לי מקרר יקר וטוב ויש לו בעיה עם המרזב. הם טוענים שא"א למצוא את החלק תקני חדש.
לא יודעת זה מהנסיון שלי.

• הוסף לסימניות
יש לכם סוכן ספציפי?
כי הוא אמר לנו שהתקשורת היא דרכו במידת הצורך.

• הוסף לסימניות
למה אינכם מאריכים את הביטוח המקורי של המכונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;911696:
למה אינכם מאריכים את הביטוח המקורי של המכונה?
[FONT=&quot]כרגע באמת יש לנו עדיין ביטוח מקורי על המ[/FONT][FONT=&quot]כונה אבל לשנים הבאות-[/FONT]
זה יוצא הרבה יותר יקר.

• הוסף לסימניות
לא אין לנו סוכן ספציפי.
קחי בחשבון שכל ביקור עולה 50-60 ש"ח.
מנעול דלת, גומיות, ציר, צלחת וכו' לא בביטוח.

• הוסף לסימניות
יש היום טכנאים חרדיים כ"כ אמינים באים מתקנים תיקון מושלם אומרים לך את האמת לא מורחים.
אני התיעצתי עם אחד מהם שאמר לי מה לומר לביטוח זה לא בדיוק עזר לי.
התיקון בביטוח עלה לי 450 ש"ח ואחרי שנתנו לי הנחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי1;911786:
לא אין לנו סוכן ספציפי.
קחי בחשבון שכל ביקור עולה 50-60 ש"ח.
מנעול דלת, גומיות, ציר, צלחת וכו' לא בביטוח.
תודה. אני אעמת את הסו[FONT=&quot]כן[/FONT] עם הנתונים ש[FONT=&quot]כתבת לי, ואראה מה תשובתו.
אם יש [/FONT][FONT=&quot]כאן עוד מישהו עם נסיון- אשמח לשמוע.[/FONT]

• הוסף לסימניות
הצעה אישית שלי אל תאמיני כ"כ לסוכן גם לי הבטיחו אותו דבר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה