דרוש מידע ביטוח נסיעות מזמן ההמראה או הנחיתה

• הוסף לסימניות
אשמח למידע האם כשטסים ביום פלוני ונוחתים למחרת האם צריך לעשות את הביטוח מיום ההמראה או מזמן הנחיתה כי הרי לכאורה בזמן הטיסה אנו מבוטחים ע"י חברת התעופה
אם אפשר אשמח למידע מבוסס לא על סמך השערות תודה

• הוסף לסימניות
היי אני עובדת בתחום
את הביטוח עדיף לעשות לפני ההמראה מפני שאם יקרה מקרה רפואי במטוס כביכול ויהיה צורך ב המשך טיפול לא תהיה מכוסה
זה עניין של כמה שקלים לא נראה שווה להוריד את השעות האלו מהביטוח

• הוסף לסימניות
אשמח למידע האם כשטסים ביום פלוני ונוחתים למחרת האם צריך לעשות את הביטוח מיום ההמראה או מזמן הנחיתה כי הרי לכאורה בזמן הטיסה אנו מבוטחים ע"י חברת התעופה
אם אפשר אשמח למידע מבוסס לא על סמך השערות תודה
קצת קטנוני
גם אם אתה טס לקצה העולם זה תוספת פעוטה
וכפי שכתבו בטיסה עצמה אין לך שום ביטוח בריאות מחברת התעופה
אם חלילה יש צורך בנחיתת חירום עקב מצב רפואי שלך אתה תשלם את כל ההוצאות

• הוסף לסימניות
היי אני עובדת בתחום
את הביטוח עדיף לעשות לפני ההמראה מפני שאם יקרה מקרה רפואי במטוס כביכול ויהיה צורך ב המשך טיפול לא תהיה מכוסה
זה עניין של כמה שקלים לא נראה שווה להוריד את השעות האלו מהביטוח

קצת קטנוני
גם אם אתה טס לקצה העולם זה תוספת פעוטה
וכפי שכתבו בטיסה עצמה אין לך שום ביטוח בריאות מחברת התעופה
אם חלילה יש צורך בנחיתת חירום עקב מצב רפואי שלך אתה תשלם את כל ההוצאות
מעניין שלגבי הטיסה חזור עושים את הביטוח עד לתאריך ההמראה לא נראה לי שמישהו עושה עד ליום הנחיתה

• הוסף לסימניות
אגב אני יכול לבטח מספר ימים בחברה אחת והשאר בחברה אחרת כמובן כשאני עושה את הביטוח מראש כשאני בארץ
נפק"מ לגבי בטוח דרך כרטיס האשראי שהוא לחמישה ימים?

• הוסף לסימניות
אגב אני יכול לבטח מספר ימים בחברה אחת והשאר בחברה אחרת כמובן כשאני עושה את הביטוח מראש כשאני בארץ
נפק"מ לגבי בטוח דרך כרטיס האשראי שהוא לחמישה ימים?
לא יודע
אבל זה ראש בריא למיטה חולה...
אם חלילה יהיה משהו גבולי 2 המבטיחות יערימו קשיים

• הוסף לסימניות
נסיעה טובה לכל הנוסעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה