מידע שימושי ביטוח סיעודי לילדים - מידע חשוב ביותר

• הוסף לסימניות
הם ממש לא חייבים לקבל כל אחד
ויש החרגות על מחלות מסוימות או מומים שאם התגלו לפני גיל 3, הביטוח לא חל,
זאת אומרת כאילו הילד לא מבוטח.
חברות ביטוח לא מבטחות ילדים מאובחנים.
(גם לא בביטוחי בריאות פרטיים)

הבת שלי שאובחנה הייתה רגיל עד גיל שלוש [ואובחנה רק בגיל חמש וחצי]
האם יש לי סיכוי שהיא תהיה מבוטחת?

• הוסף לסימניות
לגבי ביטוח סיעודי במכבי
התקשרתי למנורה והנציגה בדקה ואמרה שהילדים שלי מבוטחים אוטומטית וגם ידעה לומר לי את השמות שלהם כהוכחה

• הוסף לסימניות
אני יודעת על מקרים שבמנורה כן ביטחו ילדים מאובחנים, גבוהים. אחרי הרבה מאבקים מתישים וככל הנראה החרגה של הלקות.
את קצבת החמש אלף לחמש שנים ככל הנראה הם לא יקבלו.

ומכל מקום דעתי האישית היא שהיות שהפיצוי מהביטוח הוא חד פעמי, כלומר אם מושכים את החמש אלף לחודש כפול חמש שנים, בעתיד אם יחול חלילה נזק והמבוטח חס ושלום יזדקק לעזרה סיעודית, שעלותה נאמדת בסכומי עתק, לא יקבלו שוב שיפוי. על כן, לא בטוח שחכם למשוך את הכסף הזה בהווה.

• הוסף לסימניות
אני חוששת לצרף את הילדים בגלל ששמעתי שבגיל 18 חברת הביטוח מתחילה לגבות כספים ומאד מאד קשה להתפטר מהם ולהפסיק את הביטוח (ככל הנראה בגלל שזה דרך קופ"ח יש להם כבר הו"ק לגביה),
זה לא נכון?
מישהו הצליח בקלות להפסיק בגיל 18 את הביטוח?

• הוסף לסימניות
אני חוששת לצרף את הילדים בגלל ששמעתי שבגיל 18 חברת הביטוח מתחילה לגבות כספים ומאד מאד קשה להתפטר מהם ולהפסיק את הביטוח (ככל הנראה בגלל שזה דרך קופ"ח יש להם כבר הו"ק לגביה),
זה לא נכון?
ואם ח"ו יקרה משהו לילד?
בגלל קצת בירוקרטיה בגיל 18 לא לעשות ביטוח??
חובה לעשות אתמול!

אני עכשיו ביטלתי ביטוח כלשהו וזה נעשה ע"י מילוי טופס..

• הוסף לסימניות
ואם ח"ו יקרה משהו לילד?
בגלל קצת בירוקרטיה בגיל 18 לא לעשות ביטוח??
חובה לעשות אתמול!

אני עכשיו ביטלתי ביטוח כלשהו וזה נעשה ע"י מילוי טופס..
דובר על כך שזה מקרה נדיר שיקרה משהו ח"ו,
אם חוששים באמת מהמשהו שיקרה אז גם לא מבטלים בגיל 18, אלא ממשיכים את הביטוח בתשלום.

חתימה על טופס היא לא סיבה, אבל אני שמעתי שהם מפעילים אח"כ לחצים להישאר בביטוח, ולא מסתפקים בטופס חתום, אשמח לשמוע מנסיון.

• הוסף לסימניות
זה לא נכון?
הכסף נגבה ע"י הקופח, לא ע"י חברת הביטוח.
חברת הביטוח היא רק זכיינית שמתפעלת את התביעות.
הביטוח הוא בבעלות הקופה

• הוסף לסימניות
הכסף נגבה ע"י הקופח, לא ע"י חברת הביטוח.
חברת הביטוח היא רק זכיינית שמתפעלת את התביעות.
הביטוח הוא בבעלות הקופה
בגלל שזה ביטוח בבעלות הקופה יש להם כבר הוק פתוחה, והם מתחילים לגבות,
ולא מאפשרים בקלות להפסיק את הביטוח,
זה לא נכון?

• הוסף לסימניות
כמה ביטוח סיעודי בקופ"ח חשוב למבוגרים והאם זה שווה את הכסף?

• הוסף לסימניות
בקצרה הילד זכאי לביטוח סיעודי בחינם לגמרי, לצורך מימוש הזכאות על ההורים לבקש זאת מחברת הביטוח, במידה וההורים לא ידרשו זאת מראש וחלילה יקרה מקרה, למעשה הילד אינו מבוטח בביטוח סיעודי!!

הבדיקה שלנו נערכה בקופ"ח מאוחדת ובמכבי, לא יודע מה קורה בכללית ובלאומית, בנוסף יתכן שרק במקרה בו ההורים לא מבוטחים בביטוח סיעודי הילד לא נרשם אוטמטית, אבל במקרה שההורים כן, הילד נרשם אוטמטית, תבדקו אותי.
לא בהכרח נכון!
אנחנו במכבי, ההורים לא מבוטחים, ומבדיקה עלה שהילדים היו מבוטחים אוטומטית
ואני רואה כאן שאנחנו לא היחידים
לגבי ביטוח סיעודי במכבי
התקשרתי למנורה והנציגה בדקה ואמרה שהילדים שלי מבוטחים אוטומטית וגם ידעה לומר לי את השמות שלהם כהוכחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

ואני בטוחה שאתם דואגים לילדים שלכם - אז יש כאן מידע ממש שימושי עבורכם.
חברה שלחה לי את המאמר הבא שתקראו👇, בדקתי וראיתי שגם הילדים שלי לא צורפו אוטומטית כמו שהקופת חולים הייתה צריכה לעשות.
כמובן שעשיתי את זה באותו הרגע.

---

קראו ושלחו למבוטחים שלכם
הודעה חשובה לידיעת הציבור
המילים הבאות רלוונטיות לכל משפחה ולכל ילד בישראל.
ואני חושבת שזה אחד הפוסטים החשובים שכתבתי.
לקחתי אוויר של יומיים כדי לכתוב לא מתוך כאב ותסכול.
אלא מתוך רצון לעזור לכל ילד בישראל , שלא יזדקק לכך.

בישראל לכל אדם יש שני ביטוחים.
ביטוח בריאות - דרך קופות החולים
וביטוח לאומי.

הוא משלם כל חייו או באופן עצמאי, או שהוריו משלמים עבורו את הפוליסה. עבור אותם ביטוחים.
לפני מספר ימים בעזרתה של חברתי האהובה והמקסימה יעל פוזנסקי החלטנו לתבוע את זכויותינו בעבור הביטוח הסיעודי של מכבי.
יש לנו ילדה שלצערינו הרב נאלצנו לבצע עבורה הנגשה בבית, והיא מוגדרת כנכה, וזכאית ע״פ כל הקריטריונים לקצבת סיעוד.

לאחר שדובי הגיש את כל המסמכים
קיבלנו מייל יבש ולקוני ממכבי.
לבת שלכם אין ביטוח סיעוד !!!

מה זאת אומרת?
לכל ילד בישראל יש ביטוח סיעודי דרך קופות החולים, והביטוח הוא ללא עלות .
אבל , מסתבר שכדי שילד יהיה מבוטח בפועל הוא צריך לפנות לחברת הביטוח שעובדת עבור קופת החולים (אצלינו זה הפניקס)
ולהירשם.
אני אגיד שוב שיהיה ברור לכל בני האדם כולל כאלו קשיי הבנה כמוני.
המחוקק החליט שכל ילד זכאי באופן א ו ט מ ט י ובחינם לביטוח סיעודי עבור כל ילדיו הקטינים
אבל את המידע על החיוב בהרשמה מול החברה המבטחת בפועל , לא ידענו, ולא יודענו על יד קופת חולים.

אני מראש מתנצלת שלא קראתי את חוברת הפוליסה המפורטת כי או שקראתי ופספסתי את האירוע, זה היה לפני שנים.

אנחנו דיי המומים כי המשמעות כרגע מבחינתינו היא הפסד של עשרות אלפי שקלים.
והכסף הזה לא היה אמור להכנס להשקעות במניות בנסד״ק, אלא ליטרלי לאיכות החיים של רעיה.

אתם יודעים, מלחמה עבור החיים דורשת המון המון כוחות
אבל גם המון המון המון בירוקרטיה.
כתבתי את המילים הללו לא כדיי שתחשבו שאנחנו מסכנים.
אלא פשוט שתקחו אחריות ותעשו שלשה דברים.

1. תבדקו האם רשמתם את הילדים שלכם בפועל לביטוח סיעודי
2.תעזרו לי שהפוסט הזה יגיע לכל החברים שלכם.
3.אם יש לכם חבר שאיננו דובר עברית, תנסו להנגיש לו את המסר בשפתו.

תודה לחברתי עו״ד Shira Mack רזמוביץ׳ שעוזרת לנו למצא עו״ד מומחה לנושא אם ישנו כזה בעולם.

אין מושג את מי עוד לתייג, אז תייגו בתגובות אנשים רלוונטים.

מוסיפה בעריכה בזכות גיסי המדהים חנן גלר

לטובת הציבור ועל מנת לחסוך לכם חיפושים להלן רשימת הקופות ודרך איזו חברת ביטוח מנוהל הביטוח הסיעודי וטל׳ לברור והצטרפות :
כללית - הראל 9838*
מכבי - הפניקס 3507*
מאוחדת - מנורה 1700722233
לאומית - מנורה 5565*
בהצלחה 🙏

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה