ביטוח רכב ביטוח צ'יק לנהגים חדשים - החברה הפסיקה להפעיל מענה אנושי

• הוסף לסימניות
לי אמר הסוכן ביטוח שאין לו קשר לליברה,
שביטוח ציק מכסה גם ביטוח חובה.
מה שכתוב באתר זה שהם מכסים את הביטוח שיש לך
אבל אני שואל סתם כך בלי צ'יק אם יש על הרכב ביטוח חובה זה רק לנהג מסויים או שביטוח חובה מכסה כל נהג? מה החילוקים בזה

• הוסף לסימניות
אבל אני שואל סתם כך בלי צ'יק אם יש על הרכב ביטוח חובה זה רק לנהג מסויים או שביטוח חובה מכסה כל נהג? מה החילוקים בזה
אז מי שמפעיל ביטוח ציק על חובה בלבד,בעצם לא כיסו אותו בכלום,וצ'יק סתם גנבו אותו ?
נראה לי מצריך פניה למפקח על חברות הביטוח

• הוסף לסימניות
אז מי שמפעיל ביטוח ציק על חובה בלבד,בעצם לא כיסו אותו בכלום,וצ'יק סתם גנבו אותו ?
נראה לי מצריך פניה למפקח על חברות הביטוח
נתתי לג'ימיני לקרוא את תנאי הפוליסה של צ'יק והוא אומר שבאמת אין כיסוי ''חובה'' רק צד ג' ומקיף (רק על רכוש לא על גוף) וזה מוזר באמת יוצא שלא מספיק לעשות בצ'יק אלא גם בחברת ביטוח הקבועה להגדיל את הפוליסה של החובה גם לנהג חדש וזה מוזר
אם מישהו יודע על זה פרטים ומבין בזה אני אשמח שיסביר לי איך עובדת המערכת הזאת בדיוק
תודה!!!

• הוסף לסימניות
נתתי לג'ימיני לקרוא את תנאי הפוליסה של צ'יק והוא אומר שבאמת אין כיסוי ''חובה'' רק צד ג' ומקיף (רק על רכוש לא על גוף) וזה מוזר באמת יוצא שלא מספיק לעשות בצ'יק אלא גם בחברת ביטוח הקבועה להגדיל את הפוליסה של החובה גם לנהג חדש וזה מוזר
אם מישהו יודע על זה פרטים ומבין בזה אני אשמח שיסביר לי איך עובדת המערכת הזאת בדיוק
תודה!!!
בליברה טוענים שעל פי חוק ביטוח חובה הוא לכל נהג בלי אפשרות להגביל את גיל הנהג או הותק שלו.
לכן הם גובים תשלום רק על ביטוח צד ג'.
ככל הזכור לי יש כאלו שמתווכחים איתם. לא ידוע לי אם זה הגיע פעם לבית משפט.

• הוסף לסימניות
בליברה טוענים שעל פי חוק ביטוח חובה הוא לכל נהג בלי אפשרות להגביל את גיל הנהג או הותק שלו.
לכן הם גובים תשלום רק על ביטוח צד ג'.
ככל הזכור לי יש כאלו שמתווכחים איתם. לא ידוע לי אם זה הגיע פעם לבית משפט.
אבל אתה רואה שבחברות ביטוח לוקחים מחיר שונה מכל נהג גם על ביטוח חובה לפי הגיל והוותק אז זה לא מכסה כל נהג
אני לא מבין איך אפשר לדעת מה החוק האמיתי??
על מי אפשר לסמוך?

• הוסף לסימניות
אבל אתה רואה שבחברות ביטוח לוקחים מחיר שונה מכל נהג גם על ביטוח חובה לפי הגיל והוותק אז זה לא מכסה כל נהג
אני לא מבין איך אפשר לדעת מה החוק האמיתי??
על מי אפשר לסמוך?
יש הבדל.
כשחברת ביטוח מבטחת היא מתמחרת את הביטוח לפי הנהג העיקרי שנוהג ברכב.
טענת ליברה שאין באפשרות חברות ביטוח למנוע מנהגים אחרים גם לנהוג ברכב ולהנות מביטוח חובה.
זכור לי שהיה על זה דיון ברכבים זה לזה, חפש שם.

• הוסף לסימניות
יש הבדל.
כשחברת ביטוח מבטחת היא מתמחרת את הביטוח לפי הנהג העיקרי שנוהג ברכב.
טענת ליברה שאין באפשרות חברות ביטוח למנוע מנהגים אחרים גם לנהוג ברכב ולהנות מביטוח חובה.
זכור לי שהיה על זה דיון ברכבים זה לזה, חפש שם.
יש לך מ"מ לשם ?
בפועל, אם מישהו עשה ציק רק על חובה,כי לרכב אין צד ג או מקיף, הם בעצם גנבו אותו כי לא היו משלמים לו כלום במקרה של פגיעה בגוף ?

• הוסף לסימניות
בפועל, אם מישהו עשה ציק רק על חובה,כי לרכב אין צד ג או מקיף, הם בעצם גנבו אותו כי לא היו משלמים לו כלום במקרה של פגיעה בגוף ?
הם לא גנבו אותו, מנין להם לדעת איזה ביטוח יש או אין על הרכב?
הוא פשוט שילם סתם,
בפעם הבאה שיקרא את תנאי הפוליסה עד הסוף... וזה נכון לכל דבר, לא רק לביטוח רכב

• הוסף לסימניות
GPT מצדיק את ליברה מבחינה חוקית.
כמובן אין לסמוך ע"ז הלכה למעשה.

• הוסף לסימניות
יש לך מ"מ לשם ?
תקרא את זה.
מסקנתי שאם חלפו שנתיים מכתיבת המאמר והרעיון הזה עדיין קיים, כנראה שליברה ניצחו בויכוח הזה.

• הוסף לסימניות
תקרא את זה.
מסקנתי שאם חלפו שנתיים מכתיבת המאמר והרעיון הזה עדיין קיים, כנראה שליברה ניצחו בויכוח הזה.
אז תכלס כיום אם אני רוצה ליסוע על רכב של אבא שלי ולעשות עליו ביטוח ליום אחד מה אני יכול לעשות?

• הוסף לסימניות
בקיצור עצם זה שהמערכת נותנת לבחור באופציה שיש רק ביטוח חובה בלי צד , ובפועל לא מספקת אפשרות לתביעה על חובה ,מהווה גניבה, ולדעתי מי שיתבע יצוגית בשם כל מי שהפעיל ציק ואין לו צד ג או מקיף, ירויח פה, מחפשים מי יעשה את זה
עוד באג של ציק, הם לא בודקים אם הרכב שייך למי שהצנרת, וכך יוצא שאם הקלדת מספר רכב שגוי תשלם על רכב אחר ולא תבוטח

• הוסף לסימניות
בקיצור עצם זה שהמערכת נותנת לבחור באופציה שיש רק ביטוח חובה בלי צד , ובפועל לא מספקת אפשרות לתביעה על חובה ,מהווה גניבה, ולדעתי מי שיתבע יצוגית בשם כל מי שהפעיל ציק ואין לו צד ג או מקיף, ירויח פה, מחפשים מי יעשה את זה
עוד באג של ציק, הם לא בודקים אם הרכב שייך למי שהצנרת, וכך יוצא שאם הקלדת מספר רכב שגוי תשלם על רכב אחר ולא תבוטח
אבל לך תמצא מי יעשה את זה זה בלאגן‚ אני חושב שירוויח יותר מי שיפתח ביטוח נורמלי שאפשר לסמוך עליו ולהפעיל אותו בצורה פשוטה בלי כל הבלאגן הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה