שמע, הסיפור שלך מוכר לי... לפעמים הכביש פשוט מחליט לאתגר אותנושלום רב
לצערי יצא לי לעשות 2 תאונות בשנים האחרונות וכל הביטוחים נעשו יקרים בפער
אולי מישהו כאן מכיר סוכן ביטוח/חברת ביטוח שתתן הצעה אטרקטיבית?
תודה רבה
אין שם אפשרות לקבל הצעות אם יש יותר ממימוש ביטוח אחד...שמע, הסיפור שלך מוכר לי... לפעמים הכביש פשוט מחליט לאתגר אותנו.
בכל מקרה, לא באתי לחפור, באתי לעזור. שווה לך לבדוק באתר הזה, הוא ממש טוב להשוואת מחירי ביטוח ויכול להיות שתמצא שם משהו שיפתיע אותך לטובה.
https://www.wobi.co.il/
מקווה שתמצא שם הצעה שפויה!
בהצלחה,
אאוץ', זה מבאס...אין שם אפשרות לקבל הצעות אם יש יותר ממימוש ביטוח אחד...
אני חושב שבדקתי שם,שמע, הסיפור שלך מוכר לי... לפעמים הכביש פשוט מחליט לאתגר אותנו.
בכל מקרה, לא באתי לחפור, באתי לעזור. שווה לך לבדוק באתר הזה, הוא ממש טוב להשוואת מחירי ביטוח ויכול להיות שתמצא שם משהו שיפתיע אותך לטובה.
https://www.wobi.co.il/
מקווה שתמצא שם הצעה שפויה!
בהצלחה,
הכוונה ב"סיפור מוכר" היא שהכרתי מישהו שהיה במצב דומה לשלך עם היסטוריית תאונות, וזה אכן הקשה עליו למצוא ביטוח במחיר סביר. זה לא היה סיפור אישי שלי.אני חושב שבדקתי שם,
זה בעיה במידה ויש לך 2 תאונות
ומה הכוונה הסיפור שלך מוכר לי? מה עשית אז?
2 התביעות ב 3 שנים הקרובות?2 תאונות בשנים האחרונות
היו 2 תביעות ב3 שנים האחרונות, נזקי רכוש וצד ג'2 התביעות ב 3 שנים הקרובות?
אם כן, באיזה שנים?
שילמו לכם מעל 5000 ש"ח לתביעה?
ואיזה סוג תביעות הם היו? (נזק מקיף, צד ג', טבע)
לעשות 'ביטוח' על מישהו אחר זה לא בדיוק אפשרי, כי אני בעל הרכבאני לא בטוח אבל כדאי לנסות
תעשה ביטוח על שם מישהו אחר ותוסיף אפשרות לנהג נוסף (בלי שם, אלא כל נהג בגיל מסוים וכו')
זה אמור לעבור
סע בזהירות...
יש קומבינות שאפשר לעשות, אפשר לחפש פה בפרוג../ לכתוב לי בפרטי,לעשות 'ביטוח' על מישהו אחר זה לא בדיוק אפשרי, כי אני בעל הרכב
נכון , אנחנו במצב דומה ביטחנו אצל שלמה ביטוח.חברת שלמה ביטוח מבטחת במצבים כאלו
זה מה שאני עושה באמת היות ואין לי עבר ביטוחי רשמתי את הרכב על שם מישהו אחר ואני רשום בביטוח כנהג נוסףלעשות 'ביטוח' על מישהו אחר זה לא בדיוק אפשרי, כי אני בעל הרכב
מה שניתן לעשות, ואולי זה הפיתרון הזול ביותר אבל לא נכון מכמה היבטים, לרשום את הרכב והביטוח על מישהו אחר ללא תביעות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים