דרוש מידע ביטוח תכשיטים אמין

• הוסף לסימניות
עשיתם ביטוח תכשיטים והייתם מרוצים מהמחיר , מהשרות וכו'?
קיבלתם החזר על אובדן / גנבה / שרפה (ח"ו) ?
אשמח אם תשתפו,
תודה

• הוסף לסימניות
זיידה ביטוחים
אני מרוצה עד הגג
02-5326114

• הוסף לסימניות
זיידה ביטוחים
אני מרוצה עד הגג
02-5326114
לפי מה שהבנתי הם דורשים שהתכשיטים יהיו בכספת מוחבאת
וכן אין אופציה לעשות ביטוח רק על התכשיטים אלא על כל הבית. לא?

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי הם דורשים שהתכשיטים יהיו בכספת מוחבאת
וכן אין אופציה לעשות ביטוח רק על התכשיטים אלא על כל הבית. לא?
כספת למיטב ידיעתי תלוי בדרישת חברת הביטוח בד"כ לפי ערך התכישיטים ומיקום הדירה
לגבי הדבר השני לא ידוע נראה לי שכן אפשר לעשות רק על התכשיטים אבל זה יוצא יותר יקר במיכלול

• הוסף לסימניות
הקפצה, אודה מאד לכל מידע בנושא

• הוסף לסימניות
אני עשיתי ביטוח תכולת דירה ותכשיטים במגדל.
לא דרשו כספת, קיבלתי מהם קרוב ל20 אלף שקלים. קניתי תכשיטים חדשים בהרבה פחות ויצאתי עם רווח- היה שווה!

• הוסף לסימניות
לא מריך כספת בשוי רגיל לעוד שאלות אפשר באישי

• הוסף לסימניות
אשמח שוב לשמוע על מי אתם הכי ממליצים?
האם למשהו יש את חברת הראל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה