דרוש מידע ביטול ארנונה לנכס שלא ראוי למגורים בבני ברק

• הוסף לסימניות
משהו יודע אם במקרה שהדירה בתהליך בניה והרחבה,
ויגיע פקח כדי לאשר שהדירה לא ראויה למגורים
אם בגלל זה ידוח שהדירה גדלה ויביאו מודד שיחייב ארנונה גם על ההרחבה
בבני ברק
אשמח למידע
תודה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבכל מקרה מחייבים ארנונה על ההרחבה, גם כשהבניה בלי רשיון.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבכל מקרה מחייבים ארנונה על ההרחבה, גם כשהבניה בלי רשיון.
לא קשור לזה אם הבניה עם רישון או לא
תכלס היום מי שמרחיב לא מיד שולחים לו מודד שימדוד את הדירה ויעדכן את הגודל המעודכן בשביל הארנונה,
אני יודעת שפעם בכמה שנים עובר מודד בין הדירות לבדוק אם יש שינויים ומעדכן לפי זה.
תכלס כבר הרבה שנים לא שמעתי שזה קרה.
השאלה היא אם זה שיבוא פקח לאשר שהנכס לא ראוי למגורים יגרום לזה גם שיביאו מודד לעדכן את הגודל של הדירה

מקווה שמובן

• הוסף לסימניות
תכלס היום מי שמרחיב לא מיד שולחים לו מודד שימדוד את הדירה ויעדכן את הגודל המעודכן בשביל הארנונה,
אני יודעת שפעם בכמה שנים עובר מודד בין הדירות לבדוק אם יש שינויים ומעדכן לפי זה.
השאלה היא אם זה שיבוא פקח לאשר שהנכס לא ראוי למגורים יגרום לזה גם שיביאו מודד לעדכן את הגודל של הדירה

מקווה שמובן
מנסיון לא מעודכן לשנים האחרונות:
חיוב הארנונה הוגדל כמעט מייד, לפי גודל משוער.

• הוסף לסימניות

מקווה שמובן
אנחנו הרחבנו עם היתר אבל היה חריגה והזמנו שיבדקו מהעירייה שהנכס לא ראוי למגורים
הגיע אדם שרק צילם את השלד כמה תמונות והלך
ולא בדק את גודל ההרחבה.

• הוסף לסימניות
אנחנו הרחבנו עם היתר אבל היה חריגה והזמנו שיבדקו מהעירייה שהנכס לא ראוי למגורים
הגיע אדם שרק צילם את השלד כמה תמונות והלך
ולא בדק את גודל ההרחבה.
והגדילו לכם את המשכנתא על השטח שכן יש היתר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה