ביטול דוא"ל שנשלח-

• הוסף לסימניות
זה עובד גם בעברית. שנו לאנגלית תפעילו את זה ב GOOGLE LABS, ואז תחזירו לעברית. זה עובד.

• הוסף לסימניות
עכשיו לא נותן לי אפשרות להחזיר לעברית..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;198487:
יש אפשרות לאחזר הודעה שנשלחה בטעות באאוטלוק, אך רק להודעות שטרם נקראו.
צריך לבחור בספריות הדואר - 'פרטים שנשלחו', ולבחור את ההודעה שנשלחה בטעות, ללחוץ עליה פעמים, ובחלון שנפתח לבחור ב'פעולה' - 'אחזור הודעה זו' ולבחור שם ולאשר. יש שם אפשרות גם לסמן לו שידווח אם האיחזור הצליח או לא.

אין לי ברשימה "פעולה"

• הוסף לסימניות
אולי כתבו לפני, לא קראתי את כל התגובות
בג'יימיל יש אופציה של ביטול תוך נדמה לי 20 שניות.. ניתן להגדיר את זה. שימושי מאד, לא רק לטעויות בנמען, אלא גם המון פעמים שולחים ואז נזכרים שלא כתבנו איזה פרט או לא צרפנו קובץ וכולי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלווי;755356:
אין לי ברשימה "פעולה"

מאז שההודעה נכתבה לפני כמה שנים התעדכנו הגרסאות של האופיס,
אצלי באאוטלוק 2007 זה מופיע תחת הלשונית 'פעולות אחרות', תפתחי את המשולש ויש לך 'אחזר הודעה זו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה