ביטול הדפסה

• הוסף לסימניות
שלחתי קובץ להדפסה ושמתי לב אח"כ שהמדפסת לא דלקה הפעלתי את המדפסת וחסר בה טונר צהוב והיא לא נותנת להדפיס, ניסיתי לבטל את ההדפסה אך לא הצלחתי, מה הסיבה? ואולי יש כן איזה דרך למחוק את ההדפסה.
עזרתכם חשובה לי מאד מאד!

• הוסף לסימניות
בבקשה כל מי שחושב משהו שיכול לעזור שיגיד ואני אנסה , זה ממש חשוב לי!!!

• הוסף לסימניות
בהגדרות של המדפסת אם זה מופיע שם אפשר לבטל

התחל- מדפסות - תבחרי את המדפסת - ותבדקי אם את רואה את הקובץ

• הוסף לסימניות
הרבה פעמיים גם אחרי שביטלת כמו שכתב/ה "גרפוס" זה לא נמחק מעשית וחייבים לכבות ולדליק מחדש את המחשב (או לבטל את שרות ההדפסה)

• הוסף לסימניות
תודה! אני ינסה ומקווה שאצליח לבטל.

• הוסף לסימניות
פעם היה לי קובץ Batch שעשה את זה טשיק טשאק (אין לי את זה יותר), תשאל בפורום תוכנות מיקרוסופט אופיס אולי שם יש למישהו את זה.

• הוסף לסימניות
אני מצרף קובץ לביטול כל ההדפסות (מקובץ)

חובה לפתח אותו כמנהל (לחצן ימני על הקובץ פתח כמנהל )

קבצים מצורפים

• BatchDeleteAllPrintJobs.zip
    300 ביטים · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י yairbb;1536982:
חובה לפתח אותו כמנהל (לחצן ימני על הקובץ פתח כמנהל )

זה גם לוינדוס 7?

• הוסף לסימניות
yairbb תודה ענקית זה עובד מצויין זה אכן מחק לי את הקבצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה