ביטול חוזה

• הוסף לסימניות
הזמנתי דירת נופש וברגע האחרון נאלצתי לבטל את הדירה ממש מהיום למחר, ולא היה לי הסכם כתוב או חוזה ולא דברנו על ביטולים או משהו כזה וכן לא שלמתי מקדמה, מה אני מחוייב על פי מה שנהוג

• הוסף לסימניות
הזמנתי דירת נופש וברגע האחרון נאלצתי לבטל את הדירה ממש מהיום למחר, ולא היה לי הסכם כתוב או חוזה ולא דברנו על ביטולים או משהו כזה וכן לא שלמתי מקדמה, מה אני מחוייב על פי מה שנהוג
לא חושבת שזה עניין של חוק או משהו. ז"א לא חושבת שבעל הדירה יוכל לתבוע אותך בצורה כלשהי.
זה יותר עניין של אנושיות ומוסריות. בסופו של דבר גרמת נזק לבן אדם.
לדעתי יותר מתאים לשאלת רב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום לכולם,
שכרנו דירה עם חוזה לשנה וחמישה חודשים (כבקשת בה"ב). לא ידענו שבעל הבית קיבל מפתח מהקבלן לדירה שניה שקנה כמה ימים לפני החתימה שלנו, ונראה שתכנן למכור את הדירה ששכרנו בתוך שנה וחצי (כדי לחסוך במס רכישה ושבח) אבל לא עדכן אותנו על כך בחוזה. אנחנו חשבנו לגור כאן לטווח ארוך, כי הדירה שלנו - בדירה בהנחה תהיה מוכנה עוד 5–6 שנים ובשביל זה שכרנו דירה גדולה ויקרה יותר - לחסוך מעברים...

לאחרונה הודיע לנו שהוא מתכנן למכור את הדירה ובתוך שנה בלבד בגלל שינוי בחוק לגבי מס שבח.
מגיעים הרבה אנשים לראות את הדירה – בערך שלוש פעמים בשבוע, עם תיאומים ושיחות רבות – מה שמפריע מאוד, במיוחד שאני בהריון מתקדם ושפעת.
אנחנו מתוסכלים מאד מהמצב ומרגישים מרומים (כלפי חוץ אנחנו מחייכים אליו עדיין....) למרות שהחוזה ימשך גם עם הקונה החדש אך לא ברור אם הוא יתן לנו להאריך/יעלה את שכר הדירה או שיבוא לגור פה בעצמו, ולא תכננו את הבלאגן הזה, וכן אנחנו לא בנויים למעבר נוסף כרגע מה שכרוך בכאב ראש גדול באזור מגורינו.

שאלותיי:
  1. האם זה התנהלות לא הוגנת כלפינו?
  2. האם מקובל לבקש הנחה בשכירות בגלל הביקורים הרבים וההפרעה?

תודה רבה שהקשבתם לתיסכול שלי עד כאן----

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה