עזרה ביטול מנוי בשאטרסטוק אין עם מי לדבר !!!!

• הוסף לסימניות
בטעות ממש עשיתי מנוי בשאטרסטוק
הם ממש הטעו אותי וכתבו שמקבלים 10 תמונות חינם
ונתתי להם פרטי אשראי
כרגע המצב הוא שאני כבר חדשיים משלמת ולא מצליחה לתקשר איתם!!
אני רוצה לבטל את המנוי ואין שום מענה
זה הזוי לחלוטין שירות כ"כ גרוע
השאלה שלי האם יש למישהו נסיון בעניין?
וכן האם אפשר לבטל את המנוי דרך חברת האשראי?
תודה לעוזרים!!

• הוסף לסימניות
לי קרה בדיוק את אותו תהליך ושכחתי לבטל את המנוי לאחר חודש,
שלחתי להם מייל לשירות לקוחות, הם בדקו שלא השתמשתי כלל בתמונות מלבד החודש החינמי,
ולא חייבו אותי ע"ז, השרות לקוחות שלהם ידוע כיעיל, מוזר (אולי אצלם סגר קורונה)
לדעתי נסי שוב (צייני שלא השתמשת וכו').
במקביל תתנתקי מהמנוי באתר עצמו, שימי לב התנתקות מהמנוי שנשלח במייל היא התנתקות מדיוור.

לעצם דבריך, את מציגה אותם כמטעים ושקרנים,
לא מדויק, אין ארוחות חינם!
הם בונים גם על אנשים כמוך וכמוני ששוכחים לבטל את המנוי לאחר תקופת הניסיון, ולכן מבקשים אשראי מראש.
הם כותבים במפורש בהצטרפות שהחידוש יהיה אוטומטי, וזה לא נכתב באותיות קטנות.
מעצבן, בהחלט! הטעיה, לא.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אני עשיתי מנוי חינמי, ואת החודש השני הם גבו כמה ימים לפני התאריך החודשי, שלחתי מייל לשירות הלקוחות שלהם (באנגלית כמובן, באדיבות גוגל) וזיכו אותי בלי שום בעיה. (מה שכן, לא ספקתי להוריד את כל הקבצים שרציתי כי חשבתי שיש עוד כמה ימים למנוי והם כתבו שאם אוריד את הקבצים שנשארו לי יתכן והמנוי יחודש שוב בלי אפשרות לזיכוי)
הם היו ממש אדיבים

• הוסף לסימניות
שלחתי להם מיילים אדיבים מאד באנגלית ואפס תגובה
שלחתי מיילים קצת יותר כעוסים ואין שום תגובה רק מיילים אוטמטיים שיחזרו אלי וכו' וכו'
לא רואה שום אדיבות
ניסיתי גם להתנתק ולא מצליחה הם מעבירים אותי לעמוד של פניה לשירות לקוחות
תכלס כבר שילמתי 60 דולר ולא נהנתי כלל מהמנוי
לא ברור לי למה הם לא מגיבים לפניות שלי?
תבטלי את הכרטיס אשראי זה מה שאני עשיתי...
חשבתי לבטל
אבל אם אני מבטלת כל הוראות קבע עוברות אוטומטי לכרטיס החדש, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה