דרוש מידע ביטול עיסקה ברכישת תכשיט זהב

• הוסף לסימניות
מה הקשר בין מזעזע וחוסר שירות למקרה. אנחנו בתור לקוחות מצפים שחנות תנהג לפי חוק ותכבד אותנו עפ חוק. גם מהלקוח מצופה לנהוג לפי חוק. החוק מתייחס לאפשרויות הכלכליות של עסק בהחזרים או זיכויים לא מחזירים מוצרים עונתיים, הגבלת זמן החזר כספי ועוד. עסק הוא לא מוסד התנדבותי הוא קם על מנת לפרנס. אנשים טובים משקיעים הון עצום וזמן ומשאבים כדי לפרנס את עצמם. אולי היא הפקידה את הכסף? הסתמכה עליו?
גם ללקוח יש אחריות לבדוק לפני הקניה מה אפשרויות ההחזרה? לחשוב מה מחיר ההפתעה? ובכלל.
את רוצה שינהגו לפנים משורת הדין? אא לחייב אותם זכותם לא לתת החזר. מה מזעזע בזה? אולי גם אנחנו הלקוחות נלמד לקחת אחריות ולא לתבוע מהעסקים מה שהם לא חייבים וזה לא קשור לשירות!!! זה באמת מבאס ואולי אני הייתי ממליצה לבעלת עסק לנהוג אחרת.
נכתב בכאב לב אחרי שהייתי עדה ללקוחה שהשתוללה מול בעלת חנות שניכתה עפ חוק 5 אחוז מסכום ההחזר וטענה שזה חוסר שירות. בדמעות ספרה לי אחכ בעלת החנות שכל זיכוי באשראי עולה לה 10 שח למה היא צריכה לשלם על שהלקוח התחרט? .

• הוסף לסימניות
רק לשתף שהיה הפי אנד לסיפור.
בעלת החנות אכן התקשתה מאד להחזיר את הכסף.
ומשכך- נאלצתי להחליף את התכשיטים לתכשיטים אחרים שאהבתי בחנות-
ולולא התנה הזו לא הייתי מפרגנת לעצמי,
וברוך ה' האמת והשלום אהבו.
מסכימה עם הכותבת האחרונה- קונים ומוכרים לקחת אחראיות ולראות את הנולד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה