בקבוצת ההורים לאטופיים מישהי דיווחה השבוע על הקלה מטורפת בנופש בטבריהאני הייתי בערד
למשך 3 יומים
(סופ"ש)
וראיתי שיפור מטורף
(ועוד שכחתי להביא את המשחות, פחדתי מה יהיה במוצ"ש אבל חיכתה לי הפתעה!
ד' פינק אותי!!!!!)
מדובר בבת שליבקבוצת ההורים לאטופיים מישהי דיווחה השבוע על הקלה מטורפת בנופש בטבריה.
התחלתי לחשוב שנופש עושה טוב בעצם היותו.
השחרור או משהו כזה.
אישית אני כן חושבת שבגיל 8 חודשים מרגישים.מדובר בבת שלי
בת 8 חודשים
אז לא יודעת כמה היא הרגישה משוחררת בכל הנופש הזה
נראה לי הקרבה לים המלח והאויר היבש עשו לה טוב
לכו לפדואלבאופן כללי, ביהודה ושומרון יש הרבה מקומות גבוהים עם אויר הרים מדהים.
צריך למצוא את מה שמתאים לכם, לא חייבים בלב רמאללה![]()
איך?אישית אני כן חושבת שבגיל 8 חודשים מרגישים.
אבל אולי באמת טוב לה המדבר.
כרצונך.איך?
נו , באמת
נופש (מישפחתי מורחב) זה חתיכת כאב ראש ובלאגן
לא ישנה במיטה שלה
רעש
כמויות של ילדים
ילדים (קטנים) צריכים שגרה
פותחים שרשור חדש.אנצל את השרשור..
@גלבוע , מה עושים במצב של התפרצות חמורה של האטופיק (ילדה בת 8)
לא עוזרת שום משחה, לא עזר שבוע סטרואידים+אנטיביוטיקה דרך הפה...
ממש כלום לא עוזר
וכל המקומות המועדים בגוף מדממים ומגרדים נורא נורא...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים