• הוסף לסימניות
לא נדפקנו חלילה..
יש לנו בצד השני גם כינרת, יממלח, וגם החוף בחיפה - יש לו כיוונים שונים בגלל המפרץ..

• הוסף לסימניות
צילמתי אתמול בערך ב-6 בערב
והצבעים הרבה פחות יפים
ברחנו משם:(..............(: ...........

• הוסף לסימניות
כמצלמים ממש קרוב לשקיעה יש כן צבע
זו צולמה ב19:40 לפני יומיים
5 דק' לפני השקיעה
(אין לי אישור פרסום)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1295274:
זה נראה לי מאד יפה
גם בעיני.
אחד הדברים הנחמדים בשער בגווני החום והבהיר, שהשמש הופכת אותו לזהב טהור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1295122:
כמצלמים ממש קרוב לשקיעה יש כן צבע
זו צולמה ב19:40 לפני יומיים
5 דק' לפני השקיעה
(אין לי אישור פרסום)

וואלה, קשה לי קצת להאמין..
אולי את קוסמת?!
נעשה נסיון.
היופי בשיער שהוא מקבל את התאורה המיוחדת!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1295655:
וואלה, קשה לי קצת להאמין..
אולי את קוסמת?!
נעשה נסיון.
היופי בשיער שהוא מקבל את התאורה המיוחדת!!

ברור שאני קוסמת:D
זה בכלל הים השחור והוצאתי אותו כחול:p

• הוסף לסימניות
גם אני צילמתי באותו הים של מירלה כהן ;)

ממש בשקיעה, וגם כשהשמש כבר ירדה הים יוצא מאד יפה (ולמי שמפריע, אחרי שהשמש יורדת אין את הזהב היפה הזה על השיער)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה