בין השמשות

• הוסף לסימניות
אחיינית מתוקה שהיתה אצלנו בשבת.
ממש כמה דקות לפני כניסת השבת.

תאורת המרפסת שלנו, נא לא להתלונן על הנוף....;)

• הוסף לסימניות
מקסים!
איזה נוף? :D;)

• הוסף לסימניות
איזה נוף?

ה"נוף" הנשקף ממרפסתנו..;) (חבלי כביסה..., עצים, הבניינים שממול...) העצים דווקא בסדר, אבל לא בשילוב הנוכחי...

• הוסף לסימניות
צבעים מעולים!

• הוסף לסימניות
את כן מרוצה מהנוף?
רקע הוא חלק מהתמונה,
היית יכולה אולי להרחיק אותה קצת מהסורג שגם הוא יהיה מטושטש

• הוסף לסימניות
כזאת מתוקה, אבל למה עם הפרצוף החמוץץץץץ הזהההה:eek::eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים סטודיו;1706964:
את כן מרוצה מהנוף?
רקע הוא חלק מהתמונה,
היית יכולה אולי להרחיק אותה קצת מהסורג שגם הוא יהיה מטושטש

היא עמדה על המעקה, כך שאם הייתי מרחיקה אותה -היא היתה נופלת...
מרוצה מהנוף או לא -אם לא היה את החבלים -כן ,ולגבי המעקה אני מתלבטת, בל אופן זה לא צילומים ללקוחה, אז לא השקעתי מדי. (גם לא היה כ"כ מצב -צולם תוך 3 דקות...ויש עוד כמה תמוונות בסט... שיהיה לה, למה לא? לאחיינית המתוקה שלי...):):)

• הוסף לסימניות
צילום נחמד וטבעי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1707348:
צילום נחמד וטבעי

מה זה השניה? יש פה רק אחת. נראה לי שהתבלבלת... (והתכוונת לכתוב זאת לאשכול אחר...);)

אויש, כבר גילית את הטעות וערכת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה