כללי בין טעימה למזיגה | חוו"ד

• הוסף לסימניות
עיצוב נקי ויפה!
חוץ מההערות הנ"ל
בתחילת הטקסט
ריח ... מתמזג
ולא מתמזגים.

• הוסף לסימניות
לא אהבתי את הכותרת והיא לא מתאימה לדעתי (אם המטרה היא לייחצן את החברה הזו)

העיצוב יפה, אבל חסר פה הרבה ברעיון וההעברה של המסר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;227255:
אסתטי להפליא.
זה רק אני, או שהצדפה עושה אסוציאציות של פירות ים ר"ל?..

בכל מקרה, אני לא מכיר חסיד בעלזא אחד שהיה אוכל, גם לא שטיקעל קיגעל, מתוך צדפה. תסכים איתי?..

חוששני שהרשל'ה צודק...

במקור שממנו לקחת את התמונה - כיצד מוגדר תוכן התמונה?

לפי העיטורים שעל הצלחת, אין לי ספק שזה מה שנמצא בתוך הצדפה....

למי שמסתובב קצת בחו"ל - המראות הללו מעוררים בחילה, ובודאי רחוקים ת"ק פרסה מ"כשרות מהודרת" - שזה מה שהתכוונת לפרסם במודעה, לא?

• הוסף לסימניות
על הצלחת כתוב בצרפתית "כמו בים" ככה שאם אתה מוכר עוף אז אולי תטשטש

• הוסף לסימניות
בסך הכל עבודה יפה מאוד.

התמונה קצת צרמה לי,

ממתי מגישים בשר בתוך צדפה אמיתית?

(למרות שישי היום מעטפת כזאת שדומה מאוד לצדפה הזו, היא עשויה מבצק דק דק ומגישים בתוכה כבד)

לבדיקתך.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להערות קודמי,
ומוסיפה מיוחד מאוד!

• הוסף לסימניות
העיצוב מדהים הצבעים וכו' פשוט מדהים.
לגבי התמונה והבעיות שיש בה תדאג בפעם הבאה לבדוק טוב לפני שאתה מכניס תמונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה