בין ציור לציור

• הוסף לסימניות
אתנחתה בסקיצות מוזרות בעיקר;)

מעניין אם ייצא מזה משהו

קבצים מצורפים

• ScreenHunter_136.jpg
    ScreenHunter_136.jpg
    KB 178.9 · צפיות: 25
  • ScreenHunter_137.jpg
    ScreenHunter_137.jpg
    KB 134 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מדהים!!!
מלא השראה!
עד שקלטתי איפה הזקן, האף וכו'
תשאירו את זה סקיצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משב;2333710:
תשאירו את זה סקיצה.

אין מצב...יש הרבה תוכניות בקשר לזה

• הוסף לסימניות
אם זה סקיצות...
תזכור להראות מה יצא מזה אחר כך.
בנדוד של הזקן המוכר ההוא...

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד!
ישר זה הצית לי את הדמיון, והתחלתי לחשוב על עלילות אפשריות...
תשתף אותנו, מה יהיה בסופו של הזקן המסתורי... :)
לאן הוא הולך, מה בכוונתו לעשות, מה כתוב באגרת המגולגלת בידו, ומדוע הוא כה עגום....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעות ב;2333891:
אהבתי מאוד!
ישר זה הצית לי את הדמיון, והתחלתי לחשוב על עלילות אפשריות...
תשתף אותנו, מה יהיה בסופו של הזקן המסתורי... :)
לאן הוא הולך, מה בכוונתו לעשות, מה כתוב באגרת המגולגלת בידו, ומדוע הוא כה עגום....

זאת דמות בלי עבר בלי הווה ובלי עתיד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;2334051:
זאת דמות בלי עבר בלי הווה ובלי עתיד

למה ככה???
נמציא לה סיפור.
קטן עלינו.
מקסימום האתגר הבא....

הסקיצה יפה מאד.
בכל הסקיצות אתם עובדים ככה עם הרקע?בשביל לתת אוירה?
או שזה לכבודינו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אקלקטוס;2334346:
למה ככה???
נמציא לה סיפור.
קטן עלינו.
מקסימום האתגר הבא....

הסקיצה יפה מאד.
בכל הסקיצות אתם עובדים ככה עם הרקע?בשביל לתת אוירה?
או שזה לכבודינו?

בציורים שאני יודע בדיוק מה הולך להיות. אני עובד ככה עם הרקע. לעומת הציורים הימיומיים שגם שם אני יודע מה הולך להיות אבל שם אני לא זקוק לרקע כזה קודם

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחח........הזקן המיתולוגי,
מזכיר לי את הלימודים בפרוג.
ואם למצוא לו סיפור, אז אני בטוחה שמדובר בנזיר נוצרי שחיפש לו מקום לקרוא ביחידות את הצוואה של סב סביו הגוסס...;)
מחכים להמשך, צביעה גימורים וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה