דרוש מידע בינה מלאכותית שעוזרת לתכנן את הבית (לא עיצוב פנים רק את הקירות

• הוסף לסימניות
משהו אפי' בתשלום
בנתיים מצאתי רק שעוזר לעשות את העיצוב פנים (הום סטילינג)
אני רוצה אחד שהעלה לו את התוכנית שלי ושאני יכתוב לו נתונים ושלפי זה יעצב את החדרים..
יש כזה דבר בכלל...???

• הוסף לסימניות
כל מודלשלישי זה כהה
למשל ננו בננה פרו/2
זה לא באמת נןתן 100 אבל את כיוון ודאי

• הוסף לסימניות
ממש לא משהו שכדאי לסמוך עליו בינתיים
פגישה חד פעמית אפילו עם מעצבת עדיפה
כי צריך לדעת בדיוק אלו נתונים להכניס לו
והוא מפספס הרבה מאוד
(יש דברים כאלו בתשלום בעולם,
שמיועדים בדיוק לזה
אבל פחות נכנסו לשימוש
כנראה שזה עדיין לא מספיק,
מבירור מקיף שאני ערכתי)

• הוסף לסימניות
ממש לא משהו שכדאי לסמוך עליו בינתיים
פגישה חד פעמית אפילו עם מעצבת עדיפה
כי צריך לדעת בדיוק אלו נתונים להכניס לו
והוא מפספס הרבה מאוד
(יש דברים כאלו בתשלום בעולם,
שמיועדים בדיוק לזה
אבל פחות נכנסו לשימוש
כנראה שזה עדיין לא מספיק,
מבירור מקיף שאני ערכתי)
הם יודעים נכון לדבר איתו [זה מקצוע בפני עצמו]
אפשר להוציא מנו תוכניות של גדולי המעצבי פנים
רק באמת צריךלדעת לעשותץ את זה ולא לסמוך בעין עצומה

• הוסף לסימניות
תודה!!!
החכמתם אותי אני הולך לבדוק ולנסות נראה מה יצא!😉😉

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה