קורונה ביצים ב 40 שח-מי רוצה?

• הוסף לסימניות
מאיפה אתם מזמינים? יש אפשרות למשלוח למודיעי ןעילית?

• הוסף לסימניות
תכלס? איך קונים ביצים מהמשווק הזה? למי פונים, איפה מזמינים?

• הוסף לסימניות
אני מעונינת ב10 תבניות
תוכלי להביא לי פרטים מדויקים של המשווק בחולון כתובת וטלפון
אני רוצה לשלוח מישהו שיקנה ויביא לי לבני ברק בהקדם

• הוסף לסימניות
מעונינים ב30 תבניות לכמה משפחות
שלחתי גם באישי
מחכה לאישור

• הוסף לסימניות
מקור: חרדים 10
מיליוני ביצים הגיעו לנמל אשדוד – ומיד יצאו להפצה ברשתות השיווק

עובדי נמל אשדוד החלו מיד בפריקת אוניה שהביאה מיליוני ביצים שיובאו מספרד במכולות קירור מיוחדות • יו"רית דירקטוריון נמל אשדוד במסר מרגיע: אוניות עם מיליוני ביצים מגיעות • לא צפויים חוסרים גם בחומרי גלם אחרים

• הוסף לסימניות
חכו עוד קצת, התחילו להגיע לחנויות תבניות של 30 ביצים,
הגיעו כעת ונגמר, אומרים שגם בערב יגיע....
(במודיעין עילית)

• הוסף לסימניות
הביצים יגיעו אל דאגה.המלוכלכים בכל הסיפור זה אותם משפחות שניצלו את הצרות של כולם ובעיקר הכלכליות והפקיעו מחירים על חשבון החלב של האברכים.

• הוסף לסימניות
אני גם מעונינת בשלוש תבניות - כמה הוא לוקח המשווק מחולון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ביצים בב"ב, לא משנה דרך מי, העיקר ביצים!
מישהו יכול לעדכן אשמח להזמין בצורה כלשהי, באזור 15 תבניות, תודה מראש!

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף בבני ברק
כל מי שהציע קודם פשוט נעלם

• הוסף לסימניות
לא נעלמתי בכלל...
כנראה שמשהו מחק את ההודעה שכתבתי קודם.

היום כיוון שלא קבלתי תשובה ברורה מהבן אדם החלטתי לעשות מעשה מטורף ופשוט להגיע אליו בעצמי.

היה לי אישור להגיע לרמת השרון אז ניצלתי את זה ובמקום לחזור לבני ברק המשכנו לחולון.

זה היה מטורף לחלוטין אבל מה שהיה מטורף עוד יותר שעד שהגענו אליו הוא לא הסכים בשום אופן..:mad::mad::mad:

פחד מהמשטרה..

אחד השכנים שם אמר לי שיום אחרי שהיינו אצלו הגיעה המשטרה ועשתה לו בלאגן...

אני מתנצלת מעומק הלב על כך שלמרות כל המאמצים הכבירים שעשינו המשימה הזו נכשלה..:(:(
רציתי לעדכן במהלך היום אבל פרוג לא נפתח לי וגם לא היה לי שום מס' של הניקים כאן...

יש כאן את הפרטים שלו https://easy.co.il/page/26240358
הוא מוכן לתת לכל אחד מס' מוגבל מאד של תבניות ביצים.

מקווה שלא תקעתי משהו בצורה קשה..

שיהיה פסח כשר ושמח!!

• הוסף לסימניות
@Harmonyapro כל הכבוד! בהחלט ראוי להערכה גדולה! הקב"ה מצרף מחשבה למעשה ובמיוחד שהיה כאן גם מעשה גדווווול, במיוחד בימים טרופים אלו! תזכו למצוות!
יש לעוד מישהו מידע בנושא ביצים בב"ב?

מישהו יודע איפה אפשר להשיג ביצים הערב במודיעין עילית????????????????????????????????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה