אבל משנת יוסף אמרו שאפר לקחת רק אחד.....לי יש 3 תבניות בבית
הזמנתי במשנת יוסף והכל הגיע ב"ה
באיזור שלי נתנו לכל אחד כמה שהוא הזמיןאבל משנת יוסף אמרו שאפר לקחת רק אחד.....
מעניין מתי היה החלוקה? ובאיזה אזור היה פרוטקציותבאיזור שלי נתנו לכל אחד כמה שהוא הזמין
יכלו להזמין עד 3
לא הייתי משתמשת גם לא לקרם פנים...גם אני קניתי בלי חותמת ב25 ורק כדאי להזהר לא להשתמש בזה לגלידות או מיונז אלא רק לבישול או אפיה
אפשר מתכון?קניידלעך מפירה תפו"א-ביצים
מה הלחץ?
אם הילדים שלי לי "מתעלפים" על עוף, ובינינו, כמה עוף ניתן לצרוך? לבשל? לאכול?
אגב, גם בגזרה של העופות, יש מחסור,
ואם אצלך מסתדרים עם עוף-יופי לך
וכמו שציינתי, אצלי, אין ירקות ופירות כמעט, בגלל המסורת, וכן דברים קנויים מוכנים אנחנו לא משתמשים
אז מה נשאר לתת לילדים בפסח?
לאטקעס-ביצים
קוגל-ביצים
גפילטע פיש-ביצים
עוגות ועוגיות-ביצים
אטריות-ביצים
קניידלעך מפירה תפו"א-ביצים
סלטים-ביצים, (שוב אנחנו לא אוכלים מלפפון, עגבניה, פלפל)
קציצות עוף-ביצים
סלט אבוקדו-ביצים
כבד קצוץ-ביצים
חביתות-ביצים
והאמת-ממש לא בא לי לאכול בארוחת בוקר עוף...
אפשר מתכון?
תודה!הנה, אבל עם ק. תפו"א, מתכון שלי...
אחרים אני אוכל רק אחרי שבת:
4 תפו"א מבושלים, מעוכים לפירה
מלח
2 ביצים
פלפל שחור
1.5-2 כוסות קמח תפו"א
ללוש, לכדרר לזרוק למים רותחים עד שצפים להוציא ולקרר, לא לאכול אותם ככה-זה פשוט דוחה, מרגיש כמו טופי מלוח...
ניסיתי, אל תנסי.
לפני שבת-להכניס לסיר, לא מוקדם מידי-הם ייתפרקו, 4\1 שעה לפני שבת-מספיק.
הם ייתפחו ויהיו רכים, אווריריים וטעימים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים