ביצירת תמונת מערכת

• הוסף לסימניות
איך אני עושה תמונת מערכת [ISO] למחשב שלי?
למקרה שלא אצליח לשדרג כראוי לווינדוס 10 באופן ידני...
וכן איך מתקינים על המחשב את הוינדוס 10 מקובץ ISO?
[זה נפתח לי בנרו]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1733866:
איך אני עושה תמונת מערכת [ISO] למחשב שלי?
למקרה שלא אצליח לשדרג כראוי לווינדוס 10 באופן ידני...
וכן איך מתקינים על המחשב את הוינדוס 10 מקובץ ISO?
[זה נפתח לי בנרו]

תמונת מערכת = Image, ולא ISO.
אפשר לעשות image ע"י מערכת ההפעלה (ווינדוס) וכמו"כ ע"י תוכנות צד ג'.
מדריך שפרסומון הכין לגיבוי ע"י תוכנת אקרוניס

לגבי התקנה עם קובץ iso
אתה יכול להפעיל אותו בתוך המחשב ע"י תוכנה שמדמה את הקובץ כדיסק וירטואלי. (רק שאז זה לא יהיה התקנה נקיה, וכו').
בשביל התקנה נקיה, צרוב את הקובץ לדיסק CD או USB, ותפעיל אותו לפני עליית המערכת (ע"י שינוי בביוס).

• הוסף לסימניות
אז לא הבנתי, [במדריך של פרסומון אני לא מוצא ידים ורגלים...]
אני רוצה ליצור קובץ שמאגד בתוכו את כל החומר של המחשב שלי, כולל תוכנות סרטים שירים תמונות ושאר קבצים אישיים למקרה שיתפקשש לי הטיפול עם ווינדוס 10, יש אפשרות לעשות כזה דבר?

ולגבי קובץ ה-iso, אני מעוניין שישדרג [=כל הקבצים והתוכנות יישארו כמו שהיה], ולא התקנה נקייה מחדש, מקובץ ISO אפשר רק לעשות התקנה מחדש?

• הוסף לסימניות
אתה צריך ליצור image של המחשב זה לא ISO אלא תלוי באיזה תוכנה אתה משתמש
לכל חברה יש קובץ IMAGE מסוג שונה למשל acronis tib מיקרוסופט vhd וכו
אם מהירות חשובה לך תשיג דיסק של acronis ובאמצעותו תיצור image אם מהירות לא חשובה אתה יכול באמצעות disk2vhd ליצור קובץ VHD ללא צורך בעליה מדיסק חיצוני
ואח"כ אתה יכול באמצעות vhd2disk להחזיר את הנתונים לדיסק ללא צורך בעליה מcd חיצוני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1734000:

מה זה??.....[סליחה על הבורות]

וכן אם אפשר בבקשה לענות לי על השאלה לגבי ההתקנה של וינדוס 10 מקובץ ISO.

(אבהיר, אין לי שום מושג בנושאים הללו, כך שכתיבת כמה מילים באנגלית שבאמצעותם אפשר לעשות כל מיני דברים יותר מבלבלת אותי מאשר לעזור לי.....
כל פירוט יתר יתקבל בתודה ובברכה.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה