ביקורת בונה לעיצוב דירה

• הוסף לסימניות
את האסלה קחי טיפה ימינה ואת הכיור תסובבי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
התחלנו עבודות, בינתיים פירוקים וחציבות למים וחשמל
עדכנתי קצת את התוכנית של השירותים מקלחת,
מצורף,
מימין לדלת כיור אמבטיה 60/40
משמאל לדלת מכונת כביסה פתח עליון 60/40 פלוס מרחק 5 ס"מ מהקיר בשביל צנרת. [תכלס שרטטי אותה 65 כדי לקבל המחשה יותר נכונה]
מקלחון 80/80
אסלה תלויה עומק 48 [קצת קטנה]
אשמח להערות ממי שלא קשה לו ונותן אותם בכיף....
עד איזה גודל אריחים לקירות אפשר לשים בחדר כזה גודל?
הורדה.png

קבצים מצורפים

• הורדה.png
    הורדה.png
    KB 75.7 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
לסובב את האסלה (יהיה יותר "שטח מחיה")
לבדוק את אפשר להקטין מעט את הכיור (אולי ע"י סיבוב), להזיז את הדלת ולשים מכונת כביסה נורמלית

• הוסף לסימניות
לסובב את האסלה (יהיה יותר "שטח מחיה")
לבדוק את אפשר להקטין מעט את הכיור (אולי ע"י סיבוב), להזיז את הדלת ולשים מכונת כביסה נורמלית
תודה רבה
א"א לסובב את האסלה כי לא יהיה לי מקום לניאגרה.
כמו שתכננתי השטח הוא נטו אחרי הניאגרה, היות ואני בונה את הקיר מחדש אני מכניס בו מראש את הניאגרה וככה היא לא תופסת מקום בחדר, לעומת זאת אם אני יסובב ירד לי המקום של הניאגרה ואז זה יתקרב מידי למקלחון ואי אפשר להכניס את זה לתוך הקיר כי יש שם עמוד.
בכיור גם ככה בעומק 40 שזה פחות מהמצוי להקטין עוד יותר נראה לי מעט מידי
אני ינסה לראות אולי בכ"ז יהיה לי קצת מקום להזיז את הדלת ימינה שתהיה 0 עם הכיור אולי אולי ככה ישאר לי 60 ס"מ למכונה.

• הוסף לסימניות
מכונה עם פתח קדמי גם תהיה יותר קצרה נראה.
ככה נראה שהמכונה ממש צפופה לרגליים

• הוסף לסימניות
זה לא מדויק.מכונות פתח עליון היום לא יותר ארוכות. רק מה? טכנאי אמר לי בברור שהן פחות חזקות והחיים שלהן קצרים יותר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה
מצורפת תוכנית שהכנתי, מדובר על דירה להשכרה לציבור הכללי, קהל היעד יהיה כנראה זוגות או יחידים צעירים
אשמח לקבל הצעות הערות והארות
הריהוט הוא להמחשה ולא דווקא במידות המתוכננות, פשוט באתר שהכנתי את התוכנית אפשר לשחק עם גודל הריהוט בעיקר למנויים בתשלום
תודה מראש
צפה בקובץ המצורף 1407934
נאה בהחלט, אבל שני דברים:
1. הייתי מחליף בחדר רחצה את מיקום האסלה עם מיקום המקלחת (לא נוח לשבת כשיש כיור קרוב אליך).
2. בחדר שינה, לא רצוי שתהיה דלת הנפתחת על ארון בגדים, מניסיון, זה מתכון לרעש ולנזק.
בהצלחה מרובה

• הוסף לסימניות
לא מכיר את זה, במפרט בגוגל מכונה סטנדרטית היא בעומק 60 גם פתח עליון וגם קדמי
זה לא מדויק.מכונות פתח עליון היום לא יותר ארוכות. רק מה? טכנאי אמר לי בברור שהן פחות חזקות והחיים שלהן קצרים יותר.
מעניין,
תכלס מה המרחק בין האסלה למכונה?
יש לי 140 ס"מ פחות 48 לאסלה 60 למכונה 5 רווח מאחורי המכונה נשאר 27 בין האסלה למכונה זה ממש לא הרבה אבל נראה לי נסבל, אולי נצליח שזה יהיה קצת יותר

נאה בהחלט, אבל שני דברים:
1. הייתי מחליף בחדר רחצה את מיקום האסלה עם מיקום המקלחת (לא נוח לשבת כשיש כיור קרוב אליך).
2. בחדר שינה, לא רצוי שתהיה דלת הנפתחת על ארון בגדים, מניסיון, זה מתכון לרעש ולנזק.
בהצלחה מרובה
1 החלפתי את המיקומים של המקלחת/אסלה
2 נכון, גם בלי זה התכנון של ארון ושולחן לא מסתדר שם כי ב 2 פינות החדר שם יש עמודים שבולטים קצת וביניהם אין מספיק מקום לארון ושולחן ואם לא שמים שם שולחן עדיף להזיז את הארון מעבר למפתח של הדלת

תודה לכולם על הכל

בינתיים הבאתי פועל שפירק כל מה שהיה צריך לפרק, חצב את רוב תעלות החשמל הנדרשות השחיל צינורות וסגר אותם, חצב ובנה את מערכת הביוב החדשה.
פעם הבאה שהוא יבוא מקווה שהוא יגמור את תעלות החשמל ואת צנרת המים החמים/קרים.
בהמשך ביטון צנרת, איטום חדרים רטובים, בניית מחיצות, עבודות טיח, ריצוף, צבע וכו' וכו'
עד כה עלה לי קרוב ל 6,000 שזה כולל עלות עבודה - יומיות לפועלים, חומרים לעבודות חשמל ואינסטלציה חומרי בניין - בלוקים מלט טיט וכו' וכמובן דלק.
מקווה לא לעבור את ה 40,000 ש"ח
אשתדל לעדכן מה יצא בסוף

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני מתלבט לגבי הפריסה של הריצוף בשירותים מקלחת
קניתי דמוי פרקט בגודל של 96 על 23
מצורף התוכנית של החדר
במקלחת גם אמור להיות ריצוף ולא אגנית כמו בתמונה
אשמח לרעיונות
תודה מראש
הורדה.png

• הוסף לסימניות
תבקשו בחנות שקניתם שיעשו לכם פריסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה