תודה רבהלסובב את האסלה (יהיה יותר "שטח מחיה")
לבדוק את אפשר להקטין מעט את הכיור (אולי ע"י סיבוב), להזיז את הדלת ולשים מכונת כביסה נורמלית
זה לא מדויק.מכונות פתח עליון היום לא יותר ארוכות. רק מה? טכנאי אמר לי בברור שהן פחות חזקות והחיים שלהן קצרים יותר.מכונה עם פתח קדמי גם תהיה יותר קצרה נראה.
ככה נראה שהמכונה ממש צפופה לרגליים
נאה בהחלט, אבל שני דברים:שלום וברכה
מצורפת תוכנית שהכנתי, מדובר על דירה להשכרה לציבור הכללי, קהל היעד יהיה כנראה זוגות או יחידים צעירים
אשמח לקבל הצעות הערות והארות
הריהוט הוא להמחשה ולא דווקא במידות המתוכננות, פשוט באתר שהכנתי את התוכנית אפשר לשחק עם גודל הריהוט בעיקר למנויים בתשלום
תודה מראש
צפה בקובץ המצורף 1407934
לא מכיר את זה, במפרט בגוגל מכונה סטנדרטית היא בעומק 60 גם פתח עליון וגם קדמימכונה עם פתח קדמי גם תהיה יותר קצרה נראה.
ככה נראה שהמכונה ממש צפופה לרגליים
מעניין,זה לא מדויק.מכונות פתח עליון היום לא יותר ארוכות. רק מה? טכנאי אמר לי בברור שהן פחות חזקות והחיים שלהן קצרים יותר.
יש לי 140 ס"מ פחות 48 לאסלה 60 למכונה 5 רווח מאחורי המכונה נשאר 27 בין האסלה למכונה זה ממש לא הרבה אבל נראה לי נסבל, אולי נצליח שזה יהיה קצת יותרתכלס מה המרחק בין האסלה למכונה?
1 החלפתי את המיקומים של המקלחת/אסלהנאה בהחלט, אבל שני דברים:
1. הייתי מחליף בחדר רחצה את מיקום האסלה עם מיקום המקלחת (לא נוח לשבת כשיש כיור קרוב אליך).
2. בחדר שינה, לא רצוי שתהיה דלת הנפתחת על ארון בגדים, מניסיון, זה מתכון לרעש ולנזק.
בהצלחה מרובה
חנות ברהטתבקשו בחנות שקניתם שיעשו לכם פריסה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים