כללי ביקורת נדרשת - ספר

• הוסף לסימניות
בע"ה.

מצ"ב עימוד טיפוסי בספר - לא כולל ההסכמות [ירדו מפאת מגבלת המשקל על PDF].
כן, אני יודע שחסר משהו בין הכותרת תחתית לבין המספרי עמודים. כדי שזה לא יהיה מעוין או משהו פשוט- אני אשמח להצעות מה לשים שם שיהיה קשור עם המקדש.

החוו"ד שאני צריך מכם, היא לגבי כריכות. הבעיה שאני לא שלם עם אף אחת מהן - הם לא מדברות באותה שפה עם האוביקט, וכמובן נראות כאילו הדביקה אותן גרפיקאית מתחילה....

אשמח לחוות דעתכם לשיפורים שאפשר לעשות בנדון. גם רעיון אחר לגמריי לכריכה יתקבל בברכה (הספר עוסק בשאלות הלכתיות של הקמת מקדש בימינו).

תודה מראש :)

יצחק.

קבצים מצורפים

• 1-22.pdf
    KB 702.5 · צפיות: 85
  • כריכה עת לחננה מוזהב.pdf
    KB 928 · צפיות: 29
  • כריכה- וזרקתי עליכם מים.pdf
    KB 738.9 · צפיות: 19
  • כריכה לעת לחננה.pdf
    KB 607.3 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
כפי שציינת - הן דבוקות. אין כל קשר בין האיור לרקע הפילטרי המלאכותי. חסר עניין , הילה, קודש ואור. משהו שיתן את תחושת הקודש וההוד., באור, בצבעים ובמרקם.

• הוסף לסימניות
שלום.
לגבי הטקסט.
בכלליות זה יפה, אך יש לי כמה הערות,
א. מספר העמוד קרוב מדי לשוליים.
ב. הציטוט, דיו שהוא עם כניסה, וכ"ש דיו שהוא עם רקע אפור, אין צורך גם פונט נפרד.
וגם אם הכרחי בעינך, או לדרישת הלקוח, פונט מזל קרוב מדי לפונט שפע במאפינים שלו, ולא מובחן במבט ראשון שזה שני פונטים, רק נראה משהו שונה.
והלא למדנו, הכלל הראשון בהתאם פונטים: שיהיהו מתאימים זל"ז. הכלל השני: שיהיו גם די שונים, כדי שלא יראה ערבוביה.

לגבי הכריכה לדעתי אם רצונך שהבית המקדש שיתאים לרקע המעובד מאד, כדי לעבד גם אותו בסגנון , לשכפל אולי ולהמיר לקוי מתאר ולהסיט טיפה באלכסון, וכד'
משהו שיצור עיבוד תואם לעיבוד הרקע, וכך לא יראה תלוש

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
העימוד בפנים-
אהבתי את הפונט שבחרת!
חסר לי ספייס, למה לא להגדיל את השוליים הלבנים?
הפורמט הוא A5? נראה שאפשר להקטין קצת את גודל האות.
הכריכה-
יש המון (המון) מה לשחק עם הכותרת
משחקי טיפוגרפיה מדהימים שיהפכו אותה לעצמתית ובולטת בשביל כריכה.
הפריע לי היישור השמאלי, למה לא למרכז?
הצלחות

• הוסף לסימניות
לי הפריע הסדר של תוכן העניינים.
כמו"כ מספר העמוד והתוכן שעל ידו לא מיושר.

בכללי - יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה