דרוש מידע בירור דחוף באלקטרוניקה

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה מכשירים שאני משווק לכל מיני מוסדות וביחד עם המכשירים מגיע ראש מטען וכבל טעינה מקוריים
לפעמים החברה לא שולחת את המטענים המקוריים יחד עם המכשירים ואני צריך לדאוג לבד גם לראש מטען וגם לכבל
השאלה שלי היא האם כדי להגיע ל - 100 % בטיחות אני צריך דווקא את ראש המטען והכבל המקורי שקיבלתי יחד עם המכשיר הספציפי
או שאני צריך לדאוג שרק הפרמטר של האמפר יהיה תואם לדוגמה אם המכשיר צורך A2 אז גם הקבל וראש המטען צריכים להיות של A2
ולא צריכים דווקא להיות מקוריים מהחברה או שצריך שעוד כמה דברים יהיו תואמים בשביל הבטיחות
מי מבין מי יודע?

• הוסף לסימניות
בלי להבין באלקטרוניקה, העיקר שזה יהיה תואם, אין שום חשיבות לחברה המייצרת.

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה מכשירים שאני משווק לכל מיני מוסדות וביחד עם המכשירים מגיע ראש מטען וכבל טעינה מקוריים
לפעמים החברה לא שולחת את המטענים המקוריים יחד עם המכשירים ואני צריך לדאוג לבד גם לראש מטען וגם לכבל
השאלה שלי היא האם כדי להגיע ל - 100 % בטיחות אני צריך דווקא את ראש המטען והכבל המקורי שקיבלתי יחד עם המכשיר הספציפי
או שאני צריך לדאוג שרק הפרמטר של האמפר יהיה תואם לדוגמה אם המכשיר צורך A2 אז גם הקבל וראש המטען צריכים להיות של A2
ולא צריכים דווקא להיות מקוריים מהחברה או שצריך שעוד כמה דברים יהיו תואמים בשביל הבטיחות
מי מבין מי יודע?
תכנס לפורום מתמחים טופ, זו הכתובת לכזו שאלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה