דרוש מידע בירור לגבי - מכון ושבתה הארץ

• הוסף לסימניות
מישהו ''שקנה'' יחידת קרקע דרך המכון הזה שבהמלצת גדולי הדור? האם המכון הזה אמין?

• הוסף לסימניות
מכון 'ושבתה הארץ' שאני מכיר את הפעילות הברוכה הוא מכון קדוש בנשיאות גדולי ישראל מכל החוגים שכל פעילותו היא סביב עניין השמיטה, הן בהחזקת בית הוראה 24 שעות והן בהטעמת לימוד הלכות שמיטה בקרב אברכים וילדי ישראל ומעל הכל תמיכה בחקלאים רבים שלא שמרו שמיטה מימיהם... אני אישית הצטרפתי אליהם וראיתי ברכה בכמה דברים שהייתי זקוק.

מה שמבדיל את המכון הזה היא העובדה שמי שהקים אותו ומי שאחראי עליו כעת זה קבוצת מוצי"ם ות"ח ולא חבורת עסקנים.

• הוסף לסימניות
מכון 'ושבתה הארץ' שאני מכיר את הפעילות הברוכה הוא מכון קדוש בנשיאות גדולי ישראל מכל החוגים שכל פעילותו היא סביב עניין השמיטה, הן בהחזקת בית הוראה 24 שעות והן בהטעמת לימוד הלכות שמיטה בקרב אברכים וילדי ישראל ומעל הכל תמיכה בחקלאים רבים שלא שמרו שמיטה מימיהם... אני אישית הצטרפתי אליהם וראיתי ברכה בכמה דברים שהייתי זקוק.

מה שמבדיל את המכון הזה היא העובדה שמי שהקים אותו ומי שאחראי עליו כעת זה קבוצת מוצי"ם ות"ח ולא חבורת עסקנים.
- מפעולות המכון: פתיחה מהירה של ניקים בפרוג למטרת האדרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום וברכה,

האם יש מישהו שמבין או יכול לומר לי מה הזכויות שלי מול המכון?

לדוגמא: אחרי 4 חודשים של המתנה למרפאה בעיסוק או קלינאית תקשורת וכו' דרך המכון אני יכולה לפנות לטיפול פרטי והקופה מחויבת לתת לי החזר.
עוד דוגמא: היינו אצל רופא התפתחותי ואחרי חודשיים היה שינוי\הכרות יותר מעמיקה עם הקשיים של הילד וצורך בהמלצה של רופא התפתחות לגן שפתי. האם אנו זכאים לחוו"ד נוספת או לעדכון הדו"ח הראשון? (יצוין שבע"פ הרופא אמר שיכול להתאים גן רגשי התנהגותי אבל לא כדאי)

ועכשיו השאלה שרלוונטית כרגע:
לצורך אבחון תקשורת (אוטיזם) התהליך הרגיל זה לעבור פסיכולוגית ממיינת (ע"ס דו"ח עם חשד מגורם מקצועי) ואז אבחון פסיכולוגית.
הקופה רוצה שנעשה קודם אבחון רופא התפתחות ואני די בטוחה שהרופא התפתחות לא יצביע על חשד לרצף. אני יכולה לדרוש שקודם נעשה אבחון פסיכולוגי? (אציין שיש לנו דו"ח מנוירולוג פרטי שהילד על גבול הרצף אבל הקופה עדיין לא יודעת על הדו"ח הזה)
יש מישהו או ארגון שיכול לומר לי מה הקופה חייבת לתת לי ומה לא??

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה