דרוש מידע בירור לגבי תיכון שירת ברוריה באשדוד

• הוסף לסימניות
ראיתי את המודעה הזאת בעיתון...
אני מחפשת מידע על התיכון הזה
מי שמכירה יעזור לי מאוד שתכתוב בבקשה עד כמה שניתן בהרחבה
מה סוג הבנות, איך הצוות, למי זה מתאים, למי לא, איך הפנימייה?
וכל דבר חשוב אחר שכדאי לדעת...

האם המקום יכול להתאים לנערה מבית טוב ואיכותי,
שאפשר להגדיר אותה כ"נוער מתמודד", יש לה סמארטפון.
שואפת לטוב אך קשה לה לצאת מזה...
רמה רוחנית - נחשבת טובה
רמה לימודית - נמוכה מאוד

מחפשים עבורה מוסד שיקבל אותה, יבין אותה,
ויתן לה כלים לעלות ולהתחזק.

תודה רבה!

שופר 1142-26.jpg

• הוסף לסימניות
אולי מישהו בכל אופן?..... 🙏

• הוסף לסימניות
יש לי חברה שלימדה שם.
היא אומרת שבמקום יש צוות פרא מקצועי רחב עוסיות קליניות וכו'.
בסוף זו בחירה של הבת אבל יש את כל האופציה להיבנות במקום הזה.
יש חוגים ותעסוקה. הבנות חלקן מבתים טובים, שעברו דברים ויש להן מושגים.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
אשמח לקבל מידע לגבי הרמה הלימודית והמגמות שקיימות במקום
תודה

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע חדש לגבי המקום הזה?
יעזור לי מאוד !!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה