בירור על מחשב מאקינטוש:

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת ממבינים במאק כמה חזק המחשב הזה בשביל עבודות בתלת מימד ואפטר גדולות.
מיפרט מצורף.
כמו"כ אשמח לשמוע מבעלי נסיון לגבי:
1. חסימת אינטרנט
2. התקנה של תוכנות לא מקוריות.
3. של התקנת פונטים
4. האם לקחת עכבר אלחוטי או לא?
5. העברת קובץ (AI,PS,IN) ממחשב מאק לפיסי, יעשה בעיות?
6. גיבוי חומר.
7. שפת מחשב במאק, (האם נכון שהעברית בדיחה?)

ועוד משהו, אם אני מביאה את המחשב מארה"ב (זה מוזיל משמעותית) אני יצטרך אח"כ הרבה שירות לקוחות, או שזה אמור לעבוד חלק?

תודה גדולה לעונים
המשך יומצוין:)

קבצים מצורפים

• mac.JPG
    mac.JPG
    KB 33 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אשמח מאוד לשמוע חו"ד מתלתיסטים על המחשב המדובר.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
SSD היכן?
וכן עדף כרטיסי מסך של NVIDIA

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני בררתי אין למחשב מק חסימה חוץ מk9
אם זה מספק אותך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;2167971:
SSD היכן?
וכן עדף כרטיסי מסך של NVIDIA

אפשר הסבר?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרן שמש;2167998:
עד כמה שאני בררתי אין למחשב מק חסימה חוץ מk9
אם זה מספק אותך

מה הכוונה חוץ מK9?
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה מענינת:
מישהו יודע היכן אפשר לשכור מחשבי מאק לתקופה של חודש +- כדי לאמוד את חוזקם לפני קניה?
(או אולי מישהו מכם מוכן להשכיר את שלו בזמן שהוא יוצא לנופש?, לא אכפת לבוא אליכם הביתה)
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה