בקשה ביתי מתחפשת לכובסת- תמונות להשראה...

• פותח הנושא D123
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם יש תמונה של תחפושת כזו אשמח אם תשלחו לי כדי שאוכל לקבל השראה ולהכין לה תחפושת כלבבה...

• הוסף לסימניות
לפני שנים ראיתי כובסת מאד מוצלחת
צמות ארוכות מתחת לטפחת
פנים כהות
חצאית קומות מכווצות
החזיקה פיילה ביד
היתה חגורה עם חבל ועליו אטבים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אין לי תמונה
אבל ראיתי כובסת מהממת
היא לקחה גיגית כביסה ועשתה בזה חור גדול באמצע
והיא נכנסה לזה
זה עמד לה בערך במותניים אולי היה חוטים כמו שלייקס שהחזיקו לה את זה
ובתוכו היו הרבה בגדים
זה היה מהמם
אפשר לעשות גם עגילים מאטבי כביסה קטנים כאלו מעץ

• הוסף לסימניות
אם יש תמונה של תחפושת כזו אשמח אם תשלחו לי כדי שאוכל לקבל השראה ולהכין לה תחפושת כלבבה...
תני לי מייל ואשלח לך,לא מצילחה להעלות לכאן.
או לחלופין תעשי חיפוש בתמונות של שנה שעברה העלתי אותה שם.

• הוסף לסימניות
@רבקי בינעט יש מצב אולי שבקלות לך לשלוח לי תמונה מלפני 4 שנים....
המייל שלי זה N0533188709שטרודל גמיל יעזור לי מאד מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה