כללי בית המקדש וקטורי

• פותח הנושא צפרדע86
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בית המקדש וקטורי
אני מחפשת איור וקטורי של ביהמ"ק, ושל סוכה.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
בית המקדש וקטורי

אני גם רוצה את בית המקדש. לא משנה לי וקטורי או לא. העיקר שיבנה כבר.

• הוסף לסימניות
בית המקדש וקטורי

זה טוב?
1.

• הוסף לסימניות
בית המקדש וקטורי

תודה על הסוכה. בסוף מצאתי אחת אבל אני עדיין צכה תמונה של בית המקדש, לא חייב להיות מושקע מספיק לי רק איור של קווים כלליים
ובנוסף לזה גם את בית המקדש באמיתי אם אפשר לפני זה.

• הוסף לסימניות
בית המקדש וקטורי

060828_111813-101_Untitled-1.jpg

אולי זה יעזור לך.

• הוסף לסימניות
בית המקדש וקטורי

זה מצוין אפשר לשלוח לי את זה באימייל בקובץ פרי הנד או משו דומה?.
הכתובת היא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> *<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שוחזר כבקשת אריאל'ס

• הוסף לסימניות
אפשר גם בבקשה את ביהמ"ה הזה?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כל שבועיים בממוצע עולה כאן בקשה כזו, בואו נראה מי ירים את הכפפה ויכניס כזה אלמנט לחבילה שלו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Haim6130;1154895:
חח שמתם לב שהאשכול מ2006 נכון?
רק ליידע.

שמנו לב, וחבל שעדיין צריך לחפש את זה.

• הוסף לסימניות
דווקא ראיתי מצגת של מישהי והיה שם משהו כזה..

• הוסף לסימניות
שלום, האם יש לך את האיור של בית המקדש?

אשמח לקבל למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 770rabinowi;1496486:
שלום, האם יש לך את האיור של בית המקדש?

אשמח לקבל למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה

לא היה פה דבר כזה.
והקפצת אשכול מלפני 9 שנים כמעט.

• הוסף לסימניות
אתם צודקים, הייתה פה הקפצה ממש ענקית, אבל תכל'ס אם משהו צריך ב2015 תמונה ויקטורי או ביטמפ של בית המקדש, כלים של בית המקדש וכד' יש אפשרות לעלות לכאן לתועלת הכלל????
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לכל הנ"ל....
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה