בית חד קומתי

• פותח הנושא Y
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בית חד קומתי

קבצים מצורפים

• לילה.jpg
    2.7 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אשמח אם תפרט על הראליסטיות

• הוסף לסימניות
תודה
אשמח שהערות יהיו יותר מקצועיות ומכוונות כדי שאוכל להתקדם.
חברים אשמח להצעות שיפור
וכדי באמת ללחוץ על התמונה ולהגדילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1843198:
כמי שלא מתעסקת עם תלת מימד קצת קשה לי להצביע בדיוק על הנקודות.

אולי להוסיף לריאליסטיות תריס חצי מוגף...תמונה בכניסה לבית עוד חפצים שיראה שמשהו גר שם...זה נראה בית חדש שרק עכשיו עברו אליו ולדעתי גם ככה זה יפה.

• הוסף לסימניות
תודה חני
ההדמיה באמת מאוד מינימליסטית מבחינת פרטים (תקציב הלקוח היה מאוד מוגבל וניסיתי לתת את המקסימום בתוך הנתונים הנ"ל.)

• הוסף לסימניות
אין שביל

איך נכנסים עד לבית? דרך הדשא?
ואולי כדאי להוסיף תאורה בחוץ…

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שומר;1847105:
איך נכנסים עד לבית? דרך הדשא?
ואולי כדאי להוסיף תאורה בחוץ…

שכחתי לציין,
לא קיבלתי מהאדריכלית תכנית לפיתוח שטח, רק תכניות המבנה
להתחיל להמציא דברים מעצמי לא היה לי זמן וכח
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Y;1847267:
שכחתי לציין,
לא קיבלתי מהאדריכלית תכנית לפיתוח שטח, רק תכניות המבנה
להתחיל להמציא דברים מעצמי לא היה לי זמן וכח
תודה

המבנה עצמו נראה ממש מצויין!
אם יהיה זמן להשקיע בפיתוח שטח, זה יוסיף המון.
הייתי מוריד את המצלמה לתת תחושה של גובה וגם קצת מתרחק מהמבנה כדי לראות קצת את השטח.
אבל כמובן הכל תלוי בזמן ובתקציב.

• הוסף לסימניות
קצת חשוך מדי…

אולי כדאי להוסיף תאורת לד חזקה מעל הכניסה…

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה